Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи застосування ягід та листя вишні повстистої в оздоровчому харчуванні(2020) Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаНаведена характеристика біохімічного складу ягід та листя вишні повстистої, зазначено напрями їхнього застосування в оздоровчому харчуванні.Документ Застосування дозувального обладнання в технологіях збагачених харчових продуктів(2020) Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Миколів, Іван МихайловичНаведено переваги та недоліки застосування різних типів дозувального обладнання в технологіях збагачених харчових продуктів.Документ Особливості використання цільнозернового пшеничного борошна в технології продуктів оздоровчого призначення(2019) Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Миколів, Іван МихайловичНаведено переваги використання продуктів з цільнозернового борошна в раціонах харчування. Проаналізовано різні види цільнозернового пшеничного борошна, що представлені на ринку України.The advantages of using wholemeal flour products in diets are given. Different types of whole wheat flour presented on the Ukrainian market are analyzed.Документ Удосконалення технології печінкового паштету оздоровчого призначення(2013) Примачик, Євгенія Анатоліївна; Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаРозроблений продукт характеризується не тільки високою біологічною ефективністю, а й біологічною цінністю. Рівень засвоюваності білка в ньому складає 99%. Розроблений нами комбінований харчовий продукт може бути рекомендований до добового раціону людини і зарахований в ряди оздоровчих харчових продуктів. The developed product is characterized not only by high biological efficiency, but also biological value. The level of digestibility of protein in it is 99%. We have developed a combined food product can be recommended to the daily human diet and enlisted in the ranks of health food products.Документ Дослідження амінокислотного складу біофортифікованого мінеральними елементами зерна вівса(2015) Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Сімахіна, Галина ОлександрівнаВажливою умовою отримання сировини для виробництва оздоровчих продуктів на основі рослинних матеріалів з оптимальним вмістом мінеральних речовин є повне забезпечення рослин мікро- та макроелементним живленням, яке використовується рослинами для побудови свого організму та накопичення біокомпонентів. Метою роботи є отримання зернової сировини з підвищеним вмістом есенціальних мінеральних елементів як основи виробництва широкого спектру харчових продуктів для корегування раціонів населення України і запобігання виникненню та розвиткові аліментарних мікроелементов. An important condition for obtaining raw materials for health products based on plant materials with optimal mineral content is a complete software makroelementnym plants and micro power used by plants to build his body and the accumulation of bio-components. The aim is to obtain grain raw material with high content of essential mineral elements as the basis of the production of a wide range of food rations for adjustment of Ukraine's population and prevent the development of nutritional and microelementosis.