Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Використання збагаченого мікроелементами зерна у виробництві ресторанної продукції
    (2013) Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
    Збагачення ресторанної продукції мінералізованим зерном з використанням нових форм мінеральних речовин - в органічно зв’язаній формі, є оптимальним шляхом подолання недостатнього вмісту мікроелементів в раціонах харчування, призначених для масового споживача. Enrichment restaurant mineralized grain products using new forms of minerals - in organically bound form is the best way to overcome the lack of trace elements in the diet intended for the mass market.
  • Ескіз
    Документ
    Продукти на зерновій основі, збагачені мінеральними речовинами, для профілактики мікроелементозів
    (2012) Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
    Збагачення продуктів хлібопекарської, круп’яної, молочної промисловостей мікроелементами з використанням їх нових джерел - в органічно зв’язаній формі, є оптимальним шляхом подолання мікроелементозів. Enrichment of bakery products, cereals, dairy trace elements using their new sources - in organically bound form is the best way to overcome microelementosis.
  • Ескіз
    Документ
    Використання сублімаційного висушування та дезінтеграційного подрібнення для отримання біодобавок зі збагаченого мікроелементами зерна
    (2012) Сімахіна, Галина Олександрівна; Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна
    Аналіз стану проблеми перероблення сільськогосподарської сировини з метою визначення перспективних напрямів розвитку технологій отримання високоякісних харчових продуктів показує, що необхідно переходити до створення та впровадження принципово нових технологій. The analysis of problems of processing of agricultural raw materials with the aim of identifying promising directions of development of technologies for producing high quality food products shows that it is necessary to move to the creation and implementation of innovative technologies.