Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Муси на основі рослинного молока без цукру як альтернативна безлактозна продукція для закладів ресторанного господарства(2019) Михайличенко, Альбіна Володимирівна; Фурманова, Юлія ПетрівнаМуси на основі рослинного молока без цукру як альтернативна безлактозна продукція для закладів ресторанного господарства. Vegetable milk without sugar as an alternative to lactose-free food for restaurants.Документ Шляхи розширення асортименту рослинної сировини для виробництва панкейків у закладах ресторанного господарства(2020) Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія Петрівна; Букша, Марина АнатоліївнаУ публікації розкрито можливості використання рослинної сировини для виробництві панкейків з метою розширити асортименту безглютенової і безлактозної продукції. The publication discusses the possibilities of using vegetable raw material for the production of pancakes in order to extend the range of gluten-free and lactose-free products.Документ Арт-готелі в Україні і світі(2017) Фурманова, Юлія Петрівна; Засенко, Тетяна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаАрт-туризм реалізує потенціал людини через творчість. Як наслідок взаємодії мистецтва з туризмом почали з’являтися арт-готелі. Тепер же гуру готельного бізнесу – готельєри, помітивши інтерес постояльців до слова «арт», самі викладають за мистецтво чималі гроші і перетворюють готелі у виставкові зали. In this paper we describe the use of Art-hotels. Art-tourism realizes the potential of human-being through creativity. Art-hotels began to emerge as a consequence of the interaction of art and tourism. Now the guru of hotel industry - hoteliers, see customer interest to the word "art", show works for the big money, turn the hotel into the exhibition halls.Документ Перспективи впровадження QR-кодів в готельно-ресторанному господарстві(2016) Фурманова, Юлія Петрівна; Петренко, МихайлоРозглянуто можливість впровадження QR-кодів у готельно-ресторанному господарстві. . In this paper were viewed the possibility of introducing QR-codes in the hotel and restaurant business.Документ Перспективи використання борошна гречаного екструдованого в кулінарній продукції(2013) Тополь, Інна Василівна; Єрмоленко, Марія Михайлівна; Корецька, Ірина Львівна; Фурманова, Юлія ПетрівнаРозробка технологій нових продуктів харчування з використанням традиційної і нетрадиційної рослинної сировини, яка має лікувальні властивості і широкий спектр використання, є пріоритетним напрямком наукових досліджень. Development of technologies of new food products using traditional and alternative plant material that has medicinal properties and wide range of use is a priority for research.Документ "Легкі" гречані зерна - новий продукт, готовий до вживання(2013) Фурманова, Юлія Петрівна; Шаповаленко, Олег ІвановичБула розроблена технологія виробництва харчового продукту - «легких» гречаних зерен. Шляхом нагрівання спеціально підготовленого зерна гречки у ЕМП НВЧ протягом кількох секунд було отримано продукт з гарними органолептичними показниками, готовий до вживання. Developed the technology of food production - "light" buckwheat grains. By heating the specially prepared buckwheat EMF in the microwave for a few seconds the product was received with good organoleptic characteristics, ready for use.Документ Куратор у вищій школі необхідний(2013) Фурманова, Юлія ПетрівнаІнститут кураторства у вищій школі необхідний, особливо у перші роки навчання студентів. Institute of coaching in high school is needed, especially in the early years of student learning.Документ Спортивні послуги в готелях України і світу(2015) Домнишев, І. А.; Фурманова, Юлія Петрівна; Польовик, Володимир ВікторовичСучасний готель уже вийшов за рамки поняття просто виду «тимчасового житла», сьогодні він є тим центром, в якому гість може отримати максимально повне задоволення потреб своєї життєдіяльності під час перебування поза межами свого звичного місця проживання. The modern hotel has gone beyond the concept of a kind of "temporary housing", today it is the center, where guests can get the most complete satisfaction of their life while away from their habitual residence.Документ Перспективи організації фіто-бару при тренажерному залі в підприємстві готельного господарства(2015) Фурманова, Юлія Петрівна; Пархомець, ІринаФіто-бари - незамінні атрибути більшості фітнес-центрів та тренажерних залів. Саме тут споживачі готельних послуг можуть замовити напої, які мають найширший спектр впливу на організм: сприяють активізації роботи імунної системи, швидкому відновленню після фізичних і нервових перенапружень, підвищенню працездатності, збільшенню фізичних і розумових здібностей людини, зняттю втоми. Phyto-bars - an essential attribute of most fitness centers and gyms. Here consumers of hotel services can order drinks that have a wide range of effects on the body, help to activate the immune system, rapid recovery after physical and nervous overvoltage, increase efficiency, increase physical and mental abilities of human fatigue.Документ Популярність чайних салонів на Україні(2015) Фурманова, Юлія Петрівна; Паламарчук, Лілія ВікторівнаВ останні 50 років традиції чайної майстерності активно подорожують по світу, змушуючи все більшу кількість людей відмовлятися від дешевого чаю в пакетиках заради осягнення істинної суті чаю - напою, що зближує душі. Традиція проведення чайних церемоній з'явилася в Китаї. Потім з Піднебесної вона перекочувала до Японії, де імператорські придворні перетворили її на витончене змагання з дегустації. Китайська чайна церемонія називається «гунфу ча», що в перекладі означає «вище мистецтво чаю». Воно зародилося в середовищі китайських буддійських ченців у І-ІІ столітті до нашої ери. Справді, чай — це філософія Сходу. In the past 50 years, the tradition of tea craftsmanship actively travel the world, making more and more people give up cheap tea bags for comprehension of the true essence of tea - a drink that brings the soul. The tradition of tea ceremonies appeared in China. Then she migrated from China to Japan, where the imperial court turned it into a neat tasting competitions. Chinese tea ceremony is called "Kung cha" which means "the highest art of tea." It originated among Chinese Buddhist monks in the I-II century BC. In fact, tea - a philosophy of the East.