Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення поживної цінності борошна меншими енерговитратами
    (2017) Гапонюк, Ігор Іванович; Харченко, Віталій Геннадійович; Шніпко, Іван Петрович; Гапонюк, Олег Іванович
    В роботі викладено результати теоретичних досліджень підвищення поживної цінності та технології отримання борошна із заданим вмістом окремих анатомічних складових тіла зернини пшениці. Виконано дослідження та наведено порівняльні характеристики хлібобулочних виробів із борошна першого сорту та із цілого зерна, тривалість зберігання борошна із цілого зерна пшениці та хліба із такого борошна. The results of theoretical researches of increase of nourishing value and technology of receipt of flour are in-process expounded with the set content of separate anatomic constituents of body of grain of wheat. Research is executed and comparative descriptions over of bakegoodss are brought from the flour of chop and from whole grain, shelf-life of flour from whole grain of wheat and bread from such flour.
  • Ескіз
    Документ
    Структурно-механічні властивості зерна різної вологості
    (2016) Гапонюк, Ігор Іванович; Буляндра, Олексій Федорович; Харченко, Віталій Геннадійович
    У виробничій діяльності маємо зерно різної вологості. Для транспортно- технологічних завдань важливо враховувати особливості структурно-механічних властивостей зерна різної вологості. Очевидним є і те, що зерно різної вологості має різний об'єм, що також слід враховувати при його зберіганні. Особливо це стосується питань розміщення на зберігання зерна, гравітаційного переміщення і його сепарування. In the production of grain have different humidity. For transport and technological problems important to consider features of structural and mechanical properties of different grain moisture. Obviously the fact that the grain of different moisture has a different volume, which also should be considered when storing it. This is especially true of placing on grain storage, movement and gravity of his separation.