Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення поживної цінності борошна меншими енерговитратами(2017) Гапонюк, Ігор Іванович; Харченко, Віталій Геннадійович; Шніпко, Іван Петрович; Гапонюк, Олег ІвановичВ роботі викладено результати теоретичних досліджень підвищення поживної цінності та технології отримання борошна із заданим вмістом окремих анатомічних складових тіла зернини пшениці. Виконано дослідження та наведено порівняльні характеристики хлібобулочних виробів із борошна першого сорту та із цілого зерна, тривалість зберігання борошна із цілого зерна пшениці та хліба із такого борошна. The results of theoretical researches of increase of nourishing value and technology of receipt of flour are in-process expounded with the set content of separate anatomic constituents of body of grain of wheat. Research is executed and comparative descriptions over of bakegoodss are brought from the flour of chop and from whole grain, shelf-life of flour from whole grain of wheat and bread from such flour.Документ Лікувальна фізична культура як складова навчального процесу студентів(2016) Харченко, Віталій Геннадійович; Дубінська, Оксана БорисівнаВ цій статті висвітлено актуальні питання методології, теорії та практики фізичної культури та спорту, оздоровчої культури, фізичної реабілітації. This article highlights current issues of methodology, theory and practice of physical culture and sports, health culture, physical rehabilitation.Документ Адаптаційні можливості організму. Функціональні резерви(2014) Харченко, Віталій ГеннадійовичПроведені дослідження адаптаційних можливостей, функціональних резервів організму людини та шляхів їх підвищення через заняття фізичною культурою та загартування. The carried out researches of adaptable possibilities, functional reserves of an organism of the person and ways of their increase through physical training and hardening.Документ Підвищення зацікавленості до фізічної культури у студентів(2016) Харченко, Віталій Геннадійович; Назарова, Л. В.Стаття присвячена проблемі зниження зацікавленості до занять фізичною культурою у студентів ВНЗ і методам подолання цієї проблеми, залучення досвіду інших країн. The article is devoted to the decrease in interest to physical training in university students and methods to overcome this problem, involving the experiences of other countries.Документ Дослідження відношення студентів до поняття здоров'я в процесі візуальної підготовки(2016) Харченко, Віталій ГеннадійовичВ цій статті розглядаються загальні питання фізичного виховання та спорту. This article discusses general issues of physical education and sports.Документ Структурно-механічні властивості зерна різної вологості(2016) Гапонюк, Ігор Іванович; Буляндра, Олексій Федорович; Харченко, Віталій ГеннадійовичУ виробничій діяльності маємо зерно різної вологості. Для транспортно- технологічних завдань важливо враховувати особливості структурно-механічних властивостей зерна різної вологості. Очевидним є і те, що зерно різної вологості має різний об'єм, що також слід враховувати при його зберіганні. Особливо це стосується питань розміщення на зберігання зерна, гравітаційного переміщення і його сепарування. In the production of grain have different humidity. For transport and technological problems important to consider features of structural and mechanical properties of different grain moisture. Obviously the fact that the grain of different moisture has a different volume, which also should be considered when storing it. This is especially true of placing on grain storage, movement and gravity of his separation.