Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання рідкого цукру при створенні продуктів оздоровчого харчування(2004) Сімахіна, Галина Олександрівна; Чагайда, Андрій ОлеговичЗ’ясовано доцільність заміни рафінованого цукру на жовтого цукропродукт з підвищеним вмістом біологічно активних речовин. It has been shown the feasibility of replacing refined sugar on yellow sugarprodukt with high content of biologically active substances.Документ Отримання геронтологічно цінних харчових продуктів із цукровмісної сировини(2005) Сімахіна, Галина Олександрівна; Чагайда, Андрій Олегович; Черевко, Олег ЛеонідовичМатеріали присвячено перспективам виробництва цукровмісних продуктів підвищеної біологічної цінності. Materials is focused on the production of sugar products of high biological value.