Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення новітніх рецептур виробів з кексового тіста(2015) Поліщук, Олександр Васильович; Чагайда, Андрій ОлеговичСучасні тенденції розвитку технології борошняних кондитерських виробів надають можливість для змішування різноманітних злаків. В результаті експериментів при виробництві кондитерських виробів виникають нові варіації, такі як композиція пшеничного та вівсяного борошна.Додавання вівсяних компонентів при виробництві кексів дозволяє поліпшити технологічні властивості продукції, сповільнити старіння крохмалю. Крім того, вівсяне борошно підвищує вологозв’язуючу здатність тіста. Modern trends in technology pastry products enable the mixing of different cereals. In experiments with confectionery there are new variations such as composition wheat and oat oatmeal boroshna.Dodavannya components in the production of cakes improves the technological properties of products slow the aging of starch. In addition, Vologozv'yazuyuchiy oatmeal enhances the ability of the test.Документ Зниження енергоспоживання при зброджуванні рослинної сировини в етиловий спирт(2013) Бойко, Олексій Олегович; Чагайда, Андрій Олегович; Гонта, Ігор АнатолійовичЕтиловий спирт широко застосовується у харчовій промисловості: при виготовленні лікеро-горілчаних та плодово-ягідних напоїв; для кріплення виноматеріалів і купажування виноградних вин; у виробництві оцту, харчових ароматизаторів та парфумерно-косметичних виробів. У мікробіологічній і медичній промисловості спирт потрібен для осадження ферментних препаратів із культуральних середовищ або екстрактів із твердих культур, виробництва ліків, препаратів, вітамінів, проведення дезінфекції, у ветеринарії і фармакопеї.Документ Кінематика перехідних процесів в лініях пакування(2015) Чагайда, Андрій Олегович; Васильківський, Костянтин ВікторовичЕфективність використання транспортно-технологічних систем харчових виробництв визначається логістикою їхньої побудови й організацією взаємодії у проявах механічних, теплових, термодинамічних процесів. The efficiency of transport and technological systems of food production determined their construction logistics and the organization of cooperation in forms of mechanical, thermal, thermodynamic processes.Документ Ексергетичний аналіз ежекційних термокомпресорів(2014) Чагайда, Андрій ОлеговичВраховуючи перспективи використання термокомпресорів, як складових теплових насосів, зупинимося детальніше на їх влаштуванні, опису роботи і положеннях, що стосуються їх розрахунків.Документ Перехідні процеси у приводах машин(2014) Мудрак, А. В.; Соколенко, Анатолій Іванович; Бут, Сергій Анатолійович; Чагайда, Андрій ОлеговичПерехідні процеси пуску машин супроводжуються динамічними складовими, які можуть в кілька разів перевищувати статичні навантаження. Для навантажувально-розвантажувальних пристроїв, пакетоформувальних, пакеторозформувальних машин, штабелерів тощо перехідні процеси є невід'ємною складовою їх роботи в режимах, близьких до ударного навантаження. Transients launch vehicles accompanied by a dynamic component that can be several times the static load. For handling devices paketoformuvalnyh, paketorozformuvalnyh machines, stackers, etc. Transition is an integral part of their work in modes close to impact loading.Документ Використання рідкого цукру при створенні продуктів оздоровчого харчування(2004) Сімахіна, Галина Олександрівна; Чагайда, Андрій ОлеговичЗ’ясовано доцільність заміни рафінованого цукру на жовтого цукропродукт з підвищеним вмістом біологічно активних речовин. It has been shown the feasibility of replacing refined sugar on yellow sugarprodukt with high content of biologically active substances.Документ Отримання геронтологічно цінних харчових продуктів із цукровмісної сировини(2005) Сімахіна, Галина Олександрівна; Чагайда, Андрій Олегович; Черевко, Олег ЛеонідовичМатеріали присвячено перспективам виробництва цукровмісних продуктів підвищеної біологічної цінності. Materials is focused on the production of sugar products of high biological value.