Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Контроль якості м’ясної сировини при виробництві ковбасних виробів(2023) Полоз, Денис Сергійович; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаКонтроль якості м'ясної сировини має значний вплив на якість кінцевого продукту. Дослідження показників дозволяє вчасно виявляти відхилення від стандартів якості та здійснювати заходи їх усунення. Correct quality control of meat raw materials has a significant impact on the quality of the final product. The study of indicators allows timely detection of deviations from quality standards and implementation of measures to eliminate the.Документ Визначення якості фортифікованих посічених напівфабрикатів з використанням вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки(2022) Бірюк, Юлія Вікторівна; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаПроведено дослідження з метою визначення якості попередньо розроблених зразків посічених напівфабрикатів, в рецептуру яких внесено суху демінералізовану молочну сироватку та вівсяне борошно. A study was conducted to determine the quality of pre-developed samples of chopped semi-finished products, the recipe of which included dry demineralized milk whey and oat flour.