Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва морквяних чіпсів
    (2014) Чорноштан, Олександр Сергійович; Шутюк, Віталій Володимирович; Штим, Катерина Андріївна; Василів, Володимир Павлович
    В роботі розглянуті особливості технології отримання морквяних чіпсів. Наведені основні результати досліджень з різних технологічних режимів бланшування та сушіння моркви. In this paper, the features of technology of carrot chips. The basic results of studies from different technological modes of blanching and drying of carrots.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості технології виробництва морквяних чіпсів
    (2014) Чорноштан, Олександр Сергійович; Цьомка, Юлія Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович
    В роботі розглянуті особливості технології отримання морквяних чіпсів. Наведені основні результати досліджень з різних технологічних режимів бланшування та сушіння моркви. In this paper, the features of technology of carrot chips. The basic results of studies from different technological modes of blanching and drying of carrots.
  • Ескіз
    Документ
    Тенденції на ринку традиційної упаковки для консервів
    (2013) Чорноштан, Олександр Сергійович; Кузьменко, Андрій Вікторович
    Харчова промисловість є найбільшим споживачем упаковки. Сучасна промисловість пропонує виробникові консервованої продукції широкий асортимент кришок «твіст-офф», доля яких переважає 50 % у консервні промисловості. Food industry is the largest consumer packaging. Modern industry offers manufacturers of canned products covers a wide range of "twist-off", the fate of which dominates 50% of the canning industry.