Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    "Легкі" гречані зерна - новий продукт, готовий до вживання
    (2013) Фурманова, Юлія Петрівна; Шаповаленко, Олег Іванович
    Була розроблена технологія виробництва харчового продукту - «легких» гречаних зерен. Шляхом нагрівання спеціально підготовленого зерна гречки у ЕМП НВЧ протягом кількох секунд було отримано продукт з гарними органолептичними показниками, готовий до вживання. Developed the technology of food production - "light" buckwheat grains. By heating the specially prepared buckwheat EMF in the microwave for a few seconds the product was received with good organoleptic characteristics, ready for use.
  • Ескіз
    Документ
    Новий круп’яний продукт підвищеної біологічної цінності
    (2014) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Шевченко, А. В.
    В основу тез доповіді покладено дослідження хімічного складу крупів та його оптимізація. Досліджено подрібнення крупів в дробарці та їх вплив на гранулювання. At the heart of abstract is using the cereals chemical composition and its optimization. It was researched the crushing of cereals in the crusher and its influence at granulate.