Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Інноваційні напрями розвитку ресторанного господарства в Україн(2015) Шевела, Яна СергіївнаУ теперішній час на світовому ринку можна прослідкувати існування різноманітних концепцій організації ресторанного бізнесу, що створює здорове конкурентне середовище, яке сприяє підвищенню рівня якості пропонованої продукції та послуг, вивченню і задоволенню смаків споживача і, як результат, збільшенню прибутку. Currently, the global market can be traced existence of various concepts of the restaurant business, creating a healthy competitive environment that improves the quality of the offered products and services, study and meet consumer tastes, and as a result, increase profits.Документ Інноваційні напрями розвитку ресторанного господарства в Україні(2014) Шевела, Яна Сергіївна; Басюк, Дарія ІванівнаУ теперішній час, на світовому ринку, можна прослідкувати існування різноманітних концепцій організації ресторанного бізнесу, що створює здорове конкурентне середовище, яке сприяє підвищенню рівня якості пропонованої продукції та послуг, вивченню і задоволенню смаків споживача і, як результат, збільшенню прибутку. Currently, the world market, can be traced the existence of various concepts of the restaurant business, which creates a healthy competitive environment, which will help increase the quality of the offered products and services, study and satisfy consumer tastes and, consequently, increase profits.