Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу яєчного альбуміну на технологічний процес виготовлення хліба з фруктозою та якість готових виробів
    (2016) Шевченко, Анастасія Олександрівна; Марченко, Ольга Сергіївна
    Робота присвячена дослідженню впливу яєчного альбуміну на технологічний процес виготовлення хлібобулочних виробів з фруктозою.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу цитратів металів на процеси в тісті з додаванням льону та кукурудзяної олії
    (2016) Шевченко, Анастасія Олександрівна; Місечко, Наталія Орестівна; Марченко, Ольга Сергіївна
    Робота присвячена дослідженню впливу цитратів металів на технологічний процес виготовлення хлібобулочних виробів з фруктозою з додаванням льону та кукурудзяної олії. Встановлено дію добавок на ферментний комплекс дріжджів та структурно-механічні властивості тіста. The work is devoted to the research of the effect of citrates of metals on the technological process of making bakegoods with fructose, linen and corn oil. The effect on yeast enzyme complex and structural and mechanical properties of dough is established.
  • Ескіз
    Документ
    М. К. Мамардашвілі: про класичний і некласичний ідеали раціональності
    (2016) Шевченко, Анастасія Олександрівна; Кітов, Микола Григорович
    Робота присвячена аналізу еволюції опозиції «класичне» та «некласичне» в філософії М.К. Мамардашвілі. Порівняно правила та явища класичної раціональності та некласичного типу. The work deals with the analysis of the evolution of the opposition "classical" and "nonclassical" in philosophy M. K. Mamardashvili. There have been compared rules and phenomena of classical and non-classical types of rationality.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу нанорозмірного стану водних суспензій металів на процес сорбції під час бродіння тіста
    (2016) Шевченко, Анастасія Олександрівна; Запорожець, Юлія Владиславівна
    Робота присвячена дослідженню використання речовин з твердою фазою в нанорозмірному стані для інтенсифікації технології хлібобулочних виробів. Встановлено вплив наночастинок на життєдіяльність дріжджової мікрофлори та на структурно-механічні властивості тіста. The work is devoted to the research of the use of materials with solid phase in nanoscale state for intensification the technology of bakery products. It has been set the influence of nanoparticles on yeast microflora on the structural and mechanical properties of dough.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу цитратів на мікробіологічні і біохімічні процеси в тісті
    (2015) Шевченко, Анастасія Олександрівна; Дробот, Віра Іванівна; Прохорова, Надія Дмитрівна
    Робота присвячена дослідженню впливу цитратів цинку, магнію, селену та германію на зимазну та мальтозну активність дріжджів при виготовленні хліба з фруктозою. Встановлено дію цитратів металів на ферментний комплекс дріжджів. The work is devoted to the investigation of the influence of zinc, magnesium, selenium and germanium citrates on zymazna and maltase activity of yeast while producing bread with fructose. The effect of citrates on enzyme complex of yeast is found.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу цитрату, лактату та карбонату кальцію на мікробіологічні і біохімічні процеси в тісті
    (2015) Шевченко, Анастасія Олександрівна; Дробот, Віра Іванівна; Прохорова, Надія Дмитрівна
    Робота присвячена дослідженню впливу різних солей кальцію на технологічний процес виготовлення хлібобулочних виробів з фруктозою. Встановлено та порівняно дію солей на ферментний комплекс дріжджів та структурно-механічних властивостей тіста. The work is devoted to the research of the effect of different calcium salts on the technological process of making bakegoods with fructose. The effect of salts on yeast enzyme complex and structural and mechanical properties of dough is established and compared.
  • Ескіз
    Документ
    Збагачення хліба для хворих на цукровий діабет мінеральними речовинами
    (2016) Шевченко, Анастасія Олександрівна; Дробот, Віра Іванівна
    Світовою науковою спільнотою визнано, що сучасний раціон харчування не забезпечує організм людини достатньою кількістю мінеральних речовин, що призводить до розвитку захворювань, серед яких - цукровий діабет. Це спонукає збагачувати продукти, і в першу чергу хліб, як продукт повсякденного вживання, цими речовинами.