Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу яєчного альбуміну на технологічний процес виготовлення хліба з фруктозою та якість готових виробів(2016) Шевченко, Анастасія Олександрівна; Марченко, Ольга СергіївнаРобота присвячена дослідженню впливу яєчного альбуміну на технологічний процес виготовлення хлібобулочних виробів з фруктозою.Документ Дослідження впливу цитратів металів на процеси в тісті з додаванням льону та кукурудзяної олії(2016) Шевченко, Анастасія Олександрівна; Місечко, Наталія Орестівна; Марченко, Ольга СергіївнаРобота присвячена дослідженню впливу цитратів металів на технологічний процес виготовлення хлібобулочних виробів з фруктозою з додаванням льону та кукурудзяної олії. Встановлено дію добавок на ферментний комплекс дріжджів та структурно-механічні властивості тіста. The work is devoted to the research of the effect of citrates of metals on the technological process of making bakegoods with fructose, linen and corn oil. The effect on yeast enzyme complex and structural and mechanical properties of dough is established.Документ Дослідження впливу нанорозмірного стану водних суспензій металів на процес сорбції під час бродіння тіста(2016) Шевченко, Анастасія Олександрівна; Запорожець, Юлія ВладиславівнаРобота присвячена дослідженню використання речовин з твердою фазою в нанорозмірному стані для інтенсифікації технології хлібобулочних виробів. Встановлено вплив наночастинок на життєдіяльність дріжджової мікрофлори та на структурно-механічні властивості тіста. The work is devoted to the research of the use of materials with solid phase in nanoscale state for intensification the technology of bakery products. It has been set the influence of nanoparticles on yeast microflora on the structural and mechanical properties of dough.Документ Дослідження впливу цитрату, лактату та карбонату кальцію на мікробіологічні і біохімічні процеси в тісті(2015) Шевченко, Анастасія Олександрівна; Дробот, Віра Іванівна; Прохорова, Надія ДмитрівнаРобота присвячена дослідженню впливу різних солей кальцію на технологічний процес виготовлення хлібобулочних виробів з фруктозою. Встановлено та порівняно дію солей на ферментний комплекс дріжджів та структурно-механічних властивостей тіста. The work is devoted to the research of the effect of different calcium salts on the technological process of making bakegoods with fructose. The effect of salts on yeast enzyme complex and structural and mechanical properties of dough is established and compared.