Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Технологія спеціальних видів цукру, збагачених біологічно активними добавками
    (2014) Гордієнко, Анатолій Степанович; Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна
    Дефіцит мікронутрієнтів широко розповсюджений у світі і багато людей страждають від його негативних наслідків для здоров'я. Найбільш економічно вигідною стратегією щодо запобігання дефіциту мікронутрієнтів визнано збагачення ними харчових продуктів. За цих умов актуальним є розроблення технологій продуктів збагачених біологічно активними речовинами. Micronutrient deficiency is widespread in the world and many people suffer from its adverse health effects. The most economically viable strategy to prevent micronutrient deficiency found enriching their food. Under these conditions, topical development technology products enriched with biologically active substances.
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми підвищення якості цукру та розширення асортименту продукції цукрових заводів
    (2005) Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса Степанівна; Ничик, Оксана Василівна
    Розроблено спосіб додаткового очищення та знебарвлення клеровки жовтого цукру коагулянтом гідроксохлоридом алюмінію, який дозволяє підвищити якість білого цукру, а також розширити асортимент продукції цукрового виробництва шляхом одержання інвертних сиропів. Встановлені оптимальні параметри інверсії цукрози очищеної клеровки кислотним та ферментативним методом. Доведена можливість тривалого зберігання інвертного сиропу без погіршення його якості. The method further purification and bleaching klerovky yellow sugar coagulant hidroksohlorydom aluminum, which can improve the quality of white sugar, and expand the range of products of sugar production by obtaining syrup. The optimal parameters inversion of sucrose purified klerovky acid and enzymatic method. The possibility of prolonged storage invert syrup without compromising quality.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив моноамонійфосфату на якісні показники продуктів цукрового виробництва
    (2000) Козявкін, Анатолій Петрович; Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса Степанівна; Нікіфоров, Олександр Валерійович
    Приведені результати дослідження очищення соку !! сатарації, сиропу з клеровкою та утфелю моноамонійфосфатом. Доведено позитивний вплив моноамонійфосфату на якісні показники цих продуктів, в першу чергу на видалення солей кальцію і зменшення кольоровості.