Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Особливості технології заморожування ягід малини
    (2021) Мороз, Анастасія Олександрівна; Новойтенко, Ірина; Шутюк, Віталій Володимирович
    Як показує дослід впливу різних способів заморожування малини найбільш ефективним є шокове заморожування розсипом та у цукровому сиропі з додаванням аскорбінової кислоти. Для кращої якості заморожених ягід малини необхідно дотримуватися режимів на всіх етапах заморожування і зберігання – спочатку її швидко охолодити до температури 0…5 °C, заморожування у 18…23 % цукровому сиропі при температурі –30…–40 °С і зберігати при температурі близько – 23 °C.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив заморожування на нутрієнтні і мікробіологічні властивості плодів та овочів
    (2013) Жарук, Тетяна Миколаївна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Шутюк, Віталій Володимирович
    Заморожування плодів і овочів сучасний спосіб консервування. Основна задача заморожування попередження мікробіологічних і хімічних змін в продуктах. В статті розглянуто вплив заморожування на властивості плодів та овочів. Freezing fruits and vegetables modern way of canning. The main objective of freezing prevent microbiological and chemical changes in foods. The paper considers the impact of freezing on the properties of fruits and vegetables.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології заморожування плодів та овочів
    (2012) Лановенко, Людмила Василівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    Зроблено аналіз сучасного стану ринку заморожених фруктів та овочів. Наведено перспективні напрями розвитку холодильних технологій для розширення асортименту продукції. The analysis of the current state of the market of frozen fruits and vegetables. An promising areas of refrigeration technology for expanding product range.