Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології отримання антоціанових барвників(2023) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бурлак, Наталія ВасилівнаОсновною групою речовин, що визначають зовнішній вигляд продуктів харчування, є харчові барвники. Натуральні барвники зазвичай виділяють з природних джерел у вигляді сполук різних за своєю хімічною природою, склад яких залежить від джерела і технології одержання. Перспективним напрямом удосконалення технологій натуральних харчових барвників є пошук можливостей використання для їх виробництва рослинної сировини з високими темпами дозрівання, причому, такі барвники в більшості випадків будуть комплексами, що володіють харчовою цінністю і заданими функціональними властивостямиДокумент Сучасний підхід холодильного зберігання продуктів рослинного походження(2022) Філіпішина, Дар'я Євгенівна; Слободян, Наталія Ярославівна; Шутюк, Віталій ВолодимировичСучасний підхід холодильного оброблення продуктів рослинного походження передбачає запровадження безперервного холодильного ланцюга на шляху від виробництва до реалізації. Безперервний холодильний ланцюг є складною системою, робота якої вимагає встановлення раціональних умов функціонування об’єктів, що охолоджуються, кожної ланки щодо технологічного, технічного та економічного аспектів. The modern approach to refrigeration treatment of plant products involves the introduction of a continuous refrigeration chain on the way from production to sale. The continuous refrigeration circuit is a complex system, the operation of which requires the establishment of rational conditions for the operation of refrigerated facilities of each link in terms of technological, technical and economic aspects.Документ Перспективи використання біорозкладних плівок для зберігання харчових продуктів рослинного походження(2022) Мороз, Анастасія Олександрівна; Шутюк, Віталій ВолодимировичУ роботі розглянуто аспекти розроблення пакувальної продукції, яка не буде джерелом забруднення довкілля. Застосування біорозкладних плівок дозволить збільшити термін зберігання харчових продуктів та зменшити забруднення навколишнього середовища. Для виготовлення харчової плівки, яка біологічно розкладається перспективною сировиною являється крохмаль. The paper considers aspects of the development of packaging products that will not be a source of environmental pollution. The use of biodegradable films will increase the shelf life of food and reduce environmental pollution. Starch is a promising raw material for the production of biodegradable food film.Документ Особливості холодильного зберігання продуктів рослинного походження(2022) Філіпішина, Дар'я Євгенівна; Слободян, Наталія Ярославівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир ПавловичДокумент Застосування біорозкладних плівок для зберігання харчових продуктів рослинного походження(2022) Мороз, Анастасія Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир ПавловичУ роботі розглянуто аспекти розроблення пакувальної продукції, яка не буде джерелом забруднення довкілля. Застосування біорозкладних плівок дозволить збільшити термін зберігання харчових продуктів та зменшити забруднення навколишнього середовища. Для виготовлення харчової плівки, яка біологічно розкладається перспективною сировиною являється крохмаль. The paper considers aspects of the development of packaging products that will not be a source of environmental pollution. The use of biodegradable films will increase the shelf life of food and reduce environmental pollution. Starch is a promising raw material for the production of biodegradable food film.