Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Хліб, збагачений біологічно активними речовинами хмелю та кальцієм
    (2014) Рак, Валентина Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна
    Розроблено рецептуру хліба, збагаченого поліфенолами хмелю та кальцієм завдяки використання хмелю Злато Полісся, сухого знежиреного молока або лактату кальцію. Developed the formula of bread enriched hop polyphenols and calcium thanks to the use of hops Zlato Polissia, skim milk powder or calcium lactate.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології хліба з використанням ароматичного хмелю і хмельового препарату
    (2014) Рак, Валентина Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна
    У суспільстві зростає зацікавлення до продуктів, які мають функціональне призначення. На деяких хлібозаводах і пекарнях України повертаються до класичних технологій та застосовують сучасні розробки приготування хліба з використанням хмелю. The society is growing interest in products that are functional purpose. Some bakeries and bakery return to Ukraine classical technology and modern design used in making bread use of hops.