Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вивчення можливості використання різних видів рису у технології сиркових виробів(2014) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Корольчук, Ірина МиколаївнаВивчено можливість використання різних видів рису у технології сиркових виробів. Визначено умови підготовки рису та технологічні параметри його введення до складу кисломолочної основи. Studied different types of rice in technology products operation of dairies. The conditions for the preparation of rice and technological parameters of its introduction in the composition of milk basis.Документ Сиркові вироби із зеленою гречкою(2014) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Іващук, Христина СергіївнаЗапропоновано використання зерен зеленої гречки у технології сиркових виробів, що дозволить збагатити продукт комплексом біологічно активних сполук. The use of green buckwheat grains in cheese technology products that will enrich the product of complex biologically active compounds.