root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Fedorenko, O.
1
search.filters.author.Yurchuk, Lyudmila
Ключові слова
search.filters.subject.харчові інгредієнти
1
search.filters.subject.flavorings
1
search.filters.subject.food additives
1
search.filters.subject.food ingredients
1
search.filters.subject.ароматизатори
1
search.filters.subject.ароматизаторы
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2013
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Fedorenko, O.
×
Ключове слово: search.filters.subject.харчові інгредієнти
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Food Flavouring
(
2013
)
Yurchuk, Lyudmila
;
Fedorenko, O.
Показати більше
Flavourings are used as additives to create flavor for food products thay do not have desired flavours.This article gives the information about the advatages abd disadvatages of food flavouring and newest technologies in this domain.
Показати більше