Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Modelling of food product cutting
    (2010) Guts, Viktor; Gubenia, Oleksii; Stefanov, Stefan; Hadzhiyskiy, Vilygelym
    There are lead theoretical experimental researches on the basis of which is developed the simple in application technique for research of movement of an edge in a layer of a product. The mathematical model which adequately describes process is also developed. The technique is applied at research of bread cutting by results of which optimum cutting conditions are certain.
  • Ескіз
    Документ
    The technical level and efficiency of blister machines
    (2014) Buzlukova, Olga; Senin, Oleksandr; Gubenia, Oleksii; Guts, Viktor
    The proposed evaluation method allows to predict the change of qualities products in time, rational to choice turnaround cycle of equipment, to reduce operating costs for service, to control of finished products. Пропонований метод оцінки дозволяє прогнозувати зміну якостей продуктів в часі, раціональних, щоб вибір оборотного циклу устаткування, знизити експлуатаційні витрати на обслуговування, контролювати готової продукції.