Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Dynamic peer evaluation system of quality bakery products(2017) Pankov, Dmitry; Kyshenko, VasilConsider creating an expert system of quantitative estimation of consumer properties of bakery products as part of the process control system, which is a set of management and control objects, events, methods and means to install, support and maintain a high level of product quality.Документ Categorical-functorial analysis of bakery production(2017) Kyshenko, Vasil; Pankov, DmitryKnowledge characterization issues based on mathematical theory of categories and functors are studied. Categorical-functorial analysis of bakery production functioning as intelligent control object is conducted. The categories analysis results that characterize the quality of raw materials, part finished and finished bakery production items are presented. The conclusions below about the prospects of this approach implementation are shown. Розглянуті питання формалізації знань на основі математичної теорії категорій та функторів. Проведений категорійно-функторний аналіз функціонування хлібопекарського виробництва як об’єкта інтелектуального керування. Наведено результати аналізу категорій, що характеризують якість сировини, напівфабрикатів та готової продукції хлібопекарського виробництва. Наведені висновки про перспективність використання даного підходу.