Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    The introduction of innovation methods in the restaurant business
    (2015) Mahaletska, Iryna; Vynogradova, Diana
    Competition in the restaurant industry is growing every day and this situation makes restaurateurs regularly introduce new technologies in order to increase the attractiveness of the enterprise. Innovations in the restaurant industries are developing very quickly, because if restaurateur don’t apply, then achieve success to much more difficult.
  • Ескіз
    Документ
    The aroma technologies using at hotel and restaurant business
    (2015) Mahaletska, Iryna; Popenko, Viola
    Every years and decades the mankind shows the aspiration to the development. At a turn of the XX-XXI centuries society entered in innovative days which are characterized by rapid growth of changes in all spheres of public life. As it is known the main reasons of studying and introduction of innovations at the hotel and restaurant enterprises are: representation of unique services, strengthening of competitive fight and attempt to get competitive advantages in the market and to maximize profit; increase in demand of consumers; ensuring prestige of the enterprise and the fast solution of problems which can arise at the enterprise. Кожні роки і десятиліття людство показує прагнення до розвитку. На рубежі XX-XXI ст суспільства увійшли в інноваційних днів, які характеризуються швидким зростанням змінами у всіх сферах суспільного життя. Як відомо основні причини вивчення та впровадження інновацій в готельному та ресторанному підприємств: подання унікальних послуг, зміцнення конкурентної боротьби і спробі отримати конкурентні переваги на ринку і максимізації прибутку; збільшення попиту споживачів; забезпечення престижу підприємства і швидкого вирішення проблем, які можуть виникнути на підприємстві. Каждые годы и десятилетия человечество показывает стремление к развитию. На рубеже XX-XXI вв общества вошли в инновационных дней, которые характеризуются быстрым ростом изменениями во всех сферах общественной жизни. Как известно основные причины изучения и внедрения инноваций в гостиничном и ресторанном предприятий: представление уникальных услуг, укрепление конкурентной борьбе и попытке получить конкурентные преимущества на рынке и максимизации прибыли; увеличение спроса потребителей; обеспечение престижа предприятия и быстрого решения проблем, которые могут возникнуть на предприятии.
  • Ескіз
    Документ
    The portable tablets in the restaurants
    (2015) Mahaletska, Iryna; Chemen, Yuliia
    Under conditions of continuous economic changes the innovations become the main factor contributing to the dynamic development and improving the functioning effectiveness and the economic system as a whole. The international experience of successful activity of the restaurant industry enterprises shows that an alternative way of surviving in a competitive environment is built on the basis of innovation, with the active using of modem scientific and technological achievements, as well as the willingness to innovate.