root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Polishchuk, Galyna
1
search.filters.author.Naumenko, Nataliia
1
search.filters.author.Simahina, Galina
1
search.filters.author.Ustymenko, Ihor
Ключові слова
search.filters.subject.food emulsion
1
search.filters.subject.milk-based product
1
search.filters.subject.ration of military personnel
1
search.filters.subject.кафедра технології молока і молочних продуктів
1
search.filters.subject.кафедра технології оздоровчих продуктів
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2016
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Polishchuk, Galyna
×
Ключове слово: search.filters.subject.food emulsion
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Designing the technology of pastous milk-containing foodstuffs for the diets of military personnel
(
2016
)
Polishchuk, Galyna
;
Simahina, Galina
;
Naumenko, Nataliia
;
Ustymenko, Ihor
Показати більше
The composition and method of obtaining food emulsions used for the normalization of mixtures in the production of various types of milk-containing products, including for military personnel, have been developed.
Показати більше