Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Heat resistance determination of butter paste with red beet powder(2014) Podkovko, Oksana; Smirnova, Elizabeth; Rashevska, TamaraДокумент Micro- and nanostructure a butter witn inulin(2004) Rashevska, TamaraElectronic-microscopic researches of inulin butter have shown, that entering inulin essentially influences formation micro-and nanostmcture of butters.Электронно-микроскопические исследования показали, что добавление инулина в сливочное масло существенно влияет на его наноструктуру. Електронно-мікроскопічні дослідження показали, що внесення інуліну до вершкового масла суттєво впливають на його мікро- і наноструктуру.Документ Influence of biopolymer inulin on nanostructure of fatcotain system(2003) Rashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Ukrainets, Anatoliy; Korenev, I. O.We fixed, that inulin essentially influence on forming of nanostructure of fatcontain systems.Документ Formation of a nanostructure of butter: polysaccharide of inuline composite(2002) Rashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Lysko, O. I.; Vysokolyan, O. P.; Veblaya, T. S.; Buzaneva, E. V.Technology of formation molecular composite with the butter and polysaccharide of inuline was developed. Розроблено технологію формування молекулярних композитів у вершковому маслі з полісахаридом інулін. Разработано технологию формирования молекулярных композитов у сливочном масле с полисахаридом инулин.