Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Study of the influence of alkalized cocoa powder on the structural and mechanical properties of instant mousses
    (2020) Rubanka, Kateryna; Gorodyska, Olena
    Робота присвячена дослідженню впливу алкалізованого какао-порошку на процес приготування мусів. Проведена порівняльна оцінка впливу різних видів какао-порошків на піноутворюючу здатність мусів, їх мікроструктуру, структурно- механічні показники та органолептичні властивості. Встановлено оптимальне дозування алкалізованого какао-порошку до рецептури мусів швидкого приготування.
  • Ескіз
    Документ
    Hazard analysis critical control point (HACCP)
    (2024) Prokopenko, Valeriya; Levkivska (Muzika), Tetiana; Rubanka, Kateryna
    HACCP — це система управління, в якій безпека харчових продуктів розглядається шляхом аналізу та контролю біологічних, хімічних і фізичних небезпек від виробництва сировини, закупівлі та обробки до виробництва, розповсюдження та споживання готової продукції. Загальновизнані урядовими установами, торговими асоціаціями та харчовою промисловістю в усьому світі були визнані сім принципів HACCP
  • Ескіз
    Документ
    Research of safety of potato pulp
    (2021) Rubanka, Kateryna; Gorodyska Olena
    The thesis describes the possibility of using potato pulp as a raw ingredient in the food industry, the feasibility of controlling not only the safety of potatoes, which are used for the production of starch, but also their waste - the pulp - is proven. No solanines were detected in the studied sample, the content of heavy metals was within the limit of permissible concentration, and the content of nitrates was within the critical limit. Описано можливість використання картопляної мезги як сировинного інгредієнта у харчовій промисловості, доведена доцільність контролю не лише безпечності картоплі, яку використовують для виробництва крохмалю, а й їх відходи – мезгу. В дoсліджувaнoму зрaзку соланінів не виявлено, вміст важких металів в межaх грaничнo дoпустимoї кoнцентрaції, а вміст нітрaтів –в критичній межі.
  • Ескіз
    Документ
    Feasibility of using dry extracts of tea in the food industry
    (2015) Rubanka, Kateryna; Terletska, Vita; Bobel (Zinchenko), Inna; Falendysh, Natalia
    The article is devoted for the use of extracts as a source o f biologically active substances in food products balanced on vitamins and minerals. Quantitative changes o f the content o f water-soluble vitamins and minerals o f green and black tea in the production o f dry tea extracts have been ascertained.