Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Communicative language teaching
    (2019) Yurchuk, Lyudmila
    The published material deals with the communicative approach in teaching a foreign language.
  • Ескіз
    Документ
    Wine tourism in Europe and Ukraine
    (2015) Shyliaiev, Dmytro; Yurchuk, Lyudmila
    Today wine tourism has become an essential part of our life because of growing vine consumption as a culture. Many progressive European countries implement this kind of tourism long ago, and Ukraine must to go their way. Сегодня винный туризм стал неотъемлемой частью нашей жизни, потому что из растет виноградная лоза потребление в культуре. Многие прогрессивные европейские страны реализовали этот вид туризма давно, и Украина должна идти таким же путем. Сьогодні винний туризм став невід'ємною частиною нашого життя, бо з росте виноградна лоза споживання в культурі. Багато прогресивні європейські країни реалізували цей вид туризму давно, і Україна повинна йти таким же шляхом.
  • Ескіз
    Документ
    Italian wine tourism development in the global space
    (2015) Samorodova, Svitlana; Yurchuk, Lyudmila
    Wine tourism is a growing industry which characterizes the vacations of millions of people every year, can have a major impact on employment and dentity of the regions in which it takes place. It is also becoming a significant element of the marketing strategy for many wine producers and their representative bodies. Винний туризм є розвивається галуззю, яка характеризує канікул мільйони людей щороку, може мати серйозний вплив на зайнятість і dentity з регіонів, в яких це відбувається. Це також стає значним елемент маркетингової стратегії для багатьох виробників вина і їх представників.
  • Ескіз
    Документ
    Bar glassware
    (2014) Yurchuk, Lyudmila; Penchuk, Vladyslav
    There is such a variety of bar glassware out there that it can get confusing to decipher which ones accompany which drinks. All bar glassware is shaped differently for a purpose.
  • Ескіз
    Документ
    Food Flavouring
    (2013) Yurchuk, Lyudmila; Fedorenko, O.
    Flavourings are used as additives to create flavor for food products thay do not have desired flavours.This article gives the information about the advatages abd disadvatages of food flavouring and newest technologies in this domain.