Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Крафтова виноробня при готельному підприємстві(2024) Кравченко, Ростислав Романович; Лявинець, Георгій Михайлович; Люлька, Олександр МиколайовичУ роботі проаналізовано можливість впровадження квафтової виноробні при готельному підприємствіДокумент Особливості організації роботи кав’ярень при готелях(2024) Козаченко, Ольга Михайлівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаОрганізація кав'ярень при готелях є надзвичайно актуальною в сучасному готельному бізнесі. Крім забезпечення гостей можливістю насолоджуватися вишуканою кавою та закусками протягом усього дня, кав'ярні також відкривають можливість показати культуру країни через подачу автентичних страв та десертівДокумент Використання digital-маркетингу у просуванні готельно-ресторанного продукту на ринку(2024) Сильчук, Роман Павлович; Нікітіна, Тетяна Андріївна; Пушка, Ольга СергіївнаВ сучасному світі стрімкий розвиток інформаційних та цифрових технологій має значний вплив на діяльність підприємств різних галузей, у тому числі і сфери обслуговування. З кожним роком необхідність їх використання зростає, стаючи важливим елементом маркетингової політики. Вибір інструментів digital-маркетингу та їх використання в складі маркетингової політики є важливими завданнями готельно-ресторанного бізнесуДокумент Рroblems of activity of enterprises in the hospitality industry in modern conditions(2023) Nikitina, TatyanaDomestic enterprises in the hospitality industry have suffered heavy losses due to the COVID-19 pandemic, full-scale war and martial law in the country. The full-scale war affected the reduction of occupancy in hotels. Researching the current state of hospitality industry enterprises and determining the ways of their preservation, existence and development in the modern conditions of martial law in the country is relevant. Вітчизняні підприємства індустрії гостинності зазнали великих втрат внаслідок пандемії COVID-19, повномасштабної війни та військового стану в країні. Повномасштабна війна вплинула на скорочення завантаженості номерного фонду в готелях. Актуальним є дослідження сучасного стану підприємств індустрії гостинності та визначення шляхів їх збереження, існування та розвитку в сучасних умовах воєнного стану в країні.Документ Застосування кінотерапії як інновації в готельному бізнесі(2023) Григоренко, Сергій Сергійович; Нікітіна, Тетяна АндріївнаГотельний бізнес України зазнав великих втрат внаслідок війни. Сьогодні для власників готелів стає критично важливим забезпечити гостям безпечне та захищене середовище. В умовах війни люди зазнають психологічних та емоційних перевантажень, стресу, депресії, відчуття безнадії та безпорадності. Умови війни особливо важкі для військових та дітей. Тому актуальним є впровадження в готелях курортного та оздоровчого призначення послуг що до психологічної підтримки гостей, які переживають стресові ситуації. Кінотерапія може зіграти важливу роль у цьому відношенні, допомагаючи гостям розслабитися та відпочити після довгого дня, проведеного зі стресом і травмою війни. The hotel business of Ukraine suffered great losses as a result of the war. Today, it is becoming critical for hoteliers to provide guests with a safe and secure environment. In the conditions of war, people experience psychological and emotional overload, stress, depression, feelings of hopelessness and helplessness. The conditions of war are especially difficult for soldiers and children. That is why it is important to introduce psychological support services for guests experiencing stressful situations in resort and wellness hotels. Cinema therapy can play an important role in this regard, helping guests relax and unwind after a long day spent with the stress and trauma of war.Документ Застосування комплексу психологічної реабілітації та ретриту у готелях сімейного відпочинку(2023) Степура, Вікторія Анатоліївна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаВпродовж війни практично кожен українець відчув на собі страх та його негативний вплив на психологічне здоров'я. Люди постійно відчувають різні емоції, такі як страх, смуток, розгубленість, розпач. Емоційний стан людини напряму впливає на фізичне і психічне здоров’я. Саме тому актуальним є застосування комплексу психологічної реабілітації та ретриту в готелях Україні сімейного типу для покращення самопочуття та душевного спокою гостей. During the war, almost every Ukrainian felt fear and its negative impact on psychological health. People constantly feel different emotions, such as fear, sadness, confusion, despair. A person's emotional state directly affects physical and mental health. That is why the application of a complex of psychological rehabilitation and retreat in family-type hotels in Ukraine is relevant to improve the well-being and peace of mind of guests.Документ Influence of the hospitality industry on the development of the national economy(2023) Zolotareva, Evelina; Nikitina, TatyanaІндустрія гостинності є однією з найбільших і швидкозростаючих галузей у світі. Готельний бізнес робить значний внесок у валютні резерви країни та надає прямі та непрямі можливості працевлаштування широкому прошарку населення. Отже актуальним є дослідження впливу індустрії гостинності на розвиток національної економіки. The hospitality industry is one of the largest and fastest growing industries in the world. The hotel business makes a significant contribution to the country's foreign exchange reserves and provides direct and indirect employment opportunities to a wide segment of the population. Therefore, it is relevant to study the impact of the hospitality industry on the development of the national economy.Документ Тренди готельного бізнесу(Тренди готельного бізнесу / В. Ф. Доценко, В. В. Цирульнікова, О. М. Тищенко, А. О. Різник // Сталий розвиток: погляд молоді : матеріали І міжнародної науково-практичної конференції для студентів і молодих вчених, 28 лютого 2020 р., м. Київ. – Київ : Українсько-американський університет Конкордія, 2020. – С. 12–16, 2020) Доценко, Віктор Федорович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Різник, Анастасія ОлександрівнаУ тезах розглянуто світові тренди індустрії гостинності, трансформацію попиту на туристичні та готельні продукти, що породжує нові форми організації та надання конкурентоспроможних послуг. The thesis deals with the global trends in the hospitality industry, the transformation of demand for tourist and hotel products, which gives rise to new forms of organization and the provision of competitive services.Документ Економічна доцільність впровадження інноваційної послуги оксигіпертермії у готелі(2021) Голобородько, Олександр Олександрович; Нікітіна, Тетяна АндріївнаІнновації є рушійною силою для розвитку готельного бізнесу, не тільки дозволяючи готелю зайняти лідируючі позиції у своїх сегментах ринку, а й відповідати світовим стандартам готельних послуг. Тому актуальним є впровадження у діяльність готелю все нових інноваційних послуг, зокрема послуги оксігіпертермії.Innovation is the driving force for the development of the hotel business, not only allowing the hotel to take a leading position in its market segments, but also to meet the global standards of hotel services. Therefore, it is relevant to introduce into the hotel's activities all the new innovative services, in particular, oxyhyperthermia services.Документ Екологізація, як інновація в готельно-ресторанному господарстві(2021) Боровик, Тетяна Миколаївна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаЗначення екологізації готельно-ресторанних послуг у сучасних умовах набуває величезного значення у зв’язку з еко трендом на збереження довкілля, підвищенням попиту на екологічно безпечні товари та послуги. Все більше споживачів обирають засіб розміщення або заклад харчування звертаючи увагу не тільки на ціни та місце розташування, а й на прагнення готелю чи ресторану знизити свій вплив на навколишнє середовище.The importance of greening hotel and restaurant services in modern conditions is of great importance in connection with the eco-trend towards preserving the environment, increasing demand for environmentally friendly goods and services. More and more consumers are choosing accommodation or catering, paying attention not only to prices and location, but also the desire of a hotel or restaurant to reduce its impact on the environment.