Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Економічна доцільність автоматизації та діджиталізації в ресторанному бізнесі
    (2024) Князь, Каріна Ігорівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Для успішного ресторанного бізнесу в складних економічних умовах сьогодення необхідним є впровадження у виробничий процес засобів автоматизації та діджиталізації. Тому актуальним є дослідження економічної доцільності та переваг що отримає ресторанне підприємство від використання цих засобів
  • Ескіз
    Документ
    Вплив пандемії на діяльність ресторанного бізнесу
    (2022) Михайлов, Богдан Володимирович; Румянцева, Ірина Богданівна
    У тезах доповіді висвітлені питання впровадження підприємствами харчової промисловості під час пандемії COVID-19 та її економічних наслідків інновацій, починаючи від меню з QR-кодом і запроваджуючи варіанти самовивозу та доставки до повних організаційних змін. The abstracts of the report highlight the implementation of innovations by food industry enterprises during the COVID-19 pandemic and its economic consequences, starting from menus with a QR code and introducing self-pickup and delivery options to complete organizational changes.