Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Отримання концентрованих пивних напоїв технологією виморожування
    (2024) Дяченко, Микита Вікторович; Матеіч, Павло Васильович; Куц, Анатолій Михайлович; Мукоїд, Роман Миколайович
    Популярність крафтового пива зростає завдяки різноманітності і складності його смакових і ароматичних профілів. Це досягається впровадженням особливих технологій виробництва, які дозволяють створювати унікальні стилі напою та мають гарні перспективи на українському ринку крафтових пивних напоїв. Використання інноваційних технологічних підходів, направлених на урізноманітнення ринку, сприяють розробці нових продуктів у пивній промисловості.
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження перспектив цифрової економіки в обліку та аудиті
    (2024) Кравченко, Ірина Йосипівна
  • Ескіз
    Документ
    Необанки як ключові учасники FINTECH-ринку в Україні
    (2022) Михайлик, Ольга Михайлівна; Наконечна, Олена Сергіївна
    Дослідження присвячене розгляду необанків як учасників FINTECH-ринку в Україні.
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми розвитку вітчизняних підприємств молочної промисловості
    (2021) Страшинська, Лариса Володимирівна; Пєтухова, Ольга Михайлівна; Сімкін, Давід Олександрович
    Визначено основні напрями реформування вітчизняного АПК, а також низку проблем для молокопродуктового підкомплексу. Окреслено шляхи їх вирішення в аспекті впровадження інноваційних технологій організації та управління виробництвом, вдосконалення виробничо-економічних відносин з виробниками молока, підвищення якості сировини. Наголошено на підвищенні ролі держави в регулюванні ринку молока та молочної продукції. The main directions of reforming the domestic agro-industrial complex have been identified, as well as a number of problems for the dairy subcomplex. The ways of their solution in the aspect of introduction of innovative technologies of organization and management of production, improvement of production and economic relations with milk producers, improvement of quality of raw materials are outlined. Emphasis is placed on increasing the role of the state in regulating the milk and dairy products market.
  • Ескіз
    Документ
    Використання віртуального освітнього середовища MOODLE при вивченні дисципліни «Основи охорони праці»
    (2020) Накемпій, Олена Костянтинівна
    Використання інноваційних технологій у сфері освіти стає одним з ключових питань, які з одного боку визначають ефективність проведення занять, а з іншого - якість і рівень підготовки студентів. Одним із сучасних засобів навчання, який використовується в інституті, є віртуальне освітнє середовище Moodle. На сьогоднішній день з його допомогою здійснюється дистанційне навчання студентів. Проаналізовано його переваги та недоліки. The use of innovative technologies in the field of education is becoming one of the key issues that on the one hand determine the effectiveness of classes, and on the other - the quality and level of training of students. One of the modern teaching aids used at the institute is the Moodle virtual learning environment. Today it is used for distance learning of students. Its advantages and disadvantages are analyzed.