Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Hazard analysis critical control point (HACCP)
    (2024) Prokopenko, Valeriya; Levkivska (Muzika), Tetiana; Rubanka, Kateryna
    HACCP — це система управління, в якій безпека харчових продуктів розглядається шляхом аналізу та контролю біологічних, хімічних і фізичних небезпек від виробництва сировини, закупівлі та обробки до виробництва, розповсюдження та споживання готової продукції. Загальновизнані урядовими установами, торговими асоціаціями та харчовою промисловістю в усьому світі були визнані сім принципів HACCP
  • Ескіз
    Документ
    Система управління розвитком персоналу виробничого підприємства
    (2022) Страшинська, Лариса Володимирівна; Ткаченко, Владислав Володимирович
    Визначено сутність понять «розвиток людських ресурсів» і «система розвитку людських ресурсів». Наведено складові процесу розвитку персоналу на виробничому рівні. Визначено систему факторів, якими обумовлена необхідність безперервного процесу розвитку персоналу на виробничих операціях. Окреслено основні причини гальмування розвитку персоналу в компаніях та недоліки підготовки персоналу на вітчизняних підприємствах. Обґрунтовано пріоритети організації щодо покращення розвитку людського потенціалу в межах інноваційної моделі економічного розвитку організації. The essence of the concepts "human resources development" and "human resources development system" is defined. The components of the process of personnel development at the production level are given. The system of factors that determine the need for a continuous process of personnel development in production operations is determined. The main reasons for slowing down the development of personnel in companies and the shortcomings of personnel training in domestic enterprises are outlined. The priorities of the organization to improve the development of human potential within the innovative model of economic development of the organization are substantiated.
  • Ескіз
    Документ
    Actual problems of management of production costs
    (2020) Strashynska, Larysa
    The problem of cost management at the enterprise is considered and the essence of the concept "cost management system" is defined. Its components are considered and the main problems of implementation are outlined. Measures to create an effective system of production cost management are substantiated. Розглянуто проблему управління витратами на підприємстві та визначено сутність поняття «система управління витратами». Розглянуто її складові та окреслено основні проблеми впровадження. Обґрунтовано заходи щодо створення ефективної системи управління витратами на виробництві.