Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Водорості вакаме як складова рецептури борошняних страв підвищеної біологічної цінності(2024) Дітріх, Ірина ВікторівнаОбґрунтована доцільність введення водорості вакаме до рецептури борошняних страв для підвищення їх біологічної цінності та покращення органолептичних властивостей. Використання водоростей вакаме може розглядатися як перспективний напрямок у розширенні асортименту борошняних страв підвищеної біологічної цінності для широкого кола споживачів індустрії харчуванняДокумент Шляхи розширення асортименту рослинної сировини для виробництва панкейків у закладах ресторанного господарства(2020) Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія Петрівна; Букша, Марина АнатоліївнаУ публікації розкрито можливості використання рослинної сировини для виробництві панкейків з метою розширити асортименту безглютенової і безлактозної продукції. The publication discusses the possibilities of using vegetable raw material for the production of pancakes in order to extend the range of gluten-free and lactose-free products.