Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Використання черемхи у виробництві компотів та маринадів(2024) Король, Руслан Іванович; Торопець, Ілля Олександрович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаПроведені дослідження по виробництву копмотів та маринадів з використанням плодів черемхи. В результаті отримано продукцію з високим вмістом антоціанів та підвищеною харчовою цінністюДокумент Черемша – корисний овоч у харчуванні людини(2024) Цабека, Артем Олегович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Дущак (Бендерська), Ольга ВячеславівнаРозглянуто поширення черемші в Україні та світі. Особливостями хімічного складу є наявність аскорбінової кислоти та ефірних олій – алілсульфідів, алілполісульфідів, аліїну та пінеколінової кислоти, що робить її корисною для організму людиниДокумент Технологія поводження з відходами в готельно-ресторанному комплексі(2020) Накемпій, Олена КостянтинівнаВ готельно–ресторанному комплексі в основному утворюються так звані «зелені відходи». Це більшість відходів, які утворюються на кухні, під час приготування страв: картопляні шкурки, обрізки овочів та фруктів, відходи м’ясні та рибні, яєчна шкарлупа. В цій сфері діяльності утворюється близько 25% відходів від основної сировини. Було аналіз використання вторинних матеріальних ресурсів, які утворюються в готельно-ресторанних комплексах.Компостування є досить простим та енергоефективним способом утилізації відходів готельно-ресторанних комплексів. The so-called "green waste" is mainly formed in the hotel and restaurant complex. This is most of the waste that is generated in the kitchen, during cooking: potato skins, fruit and vegetable trimmings, meat and fish waste, eggshell. In this area of activity, about 25% of waste from basic raw materials is generated. There was an analysis of the use of secondary material resources that are formed in hotel and restaurant complexes. Composting is quite simple and energy efficient method of waste disposal of hotel and restaurant complexes.