Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Економічна доцільність автоматизації та діджиталізації в ресторанному бізнесі(2024) Князь, Каріна Ігорівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаДля успішного ресторанного бізнесу в складних економічних умовах сьогодення необхідним є впровадження у виробничий процес засобів автоматизації та діджиталізації. Тому актуальним є дослідження економічної доцільності та переваг що отримає ресторанне підприємство від використання цих засобівДокумент Інноваційні технології в ресторанній справі(2023) Дочинець, Інга ВікторівнаОхарактеризовано сучасні загальнодоступні методи зростання привабливості, та покращення якості надаваних послуг, запровадження нових інноваційних технологій в індустрії гостинності є основним чинником розвитку підприємств ресторанного господарства та дає можливість займати провідні позиції у ринкових сегментах та відповідати стандартам обслуговуванняДокумент Переваги впровадження zero-waste в закладах ресторанного господарства(2023) Дочинець, Інга ВікторівнаОхарактеризовано екологізацію закладів ресторанного господарства шляхом використання запасних джерел енергії, так як екологізація набуває великого значення у зв’язку з потребою збереження навколишнього середовища та попитом відвідувачів на екологічно безпечні продукти та послугиДокумент Вплив пандемії на діяльність ресторанного бізнесу(2022) Михайлов, Богдан Володимирович; Румянцева, Ірина БогданівнаУ тезах доповіді висвітлені питання впровадження підприємствами харчової промисловості під час пандемії COVID-19 та її економічних наслідків інновацій, починаючи від меню з QR-кодом і запроваджуючи варіанти самовивозу та доставки до повних організаційних змін. The abstracts of the report highlight the implementation of innovations by food industry enterprises during the COVID-19 pandemic and its economic consequences, starting from menus with a QR code and introducing self-pickup and delivery options to complete organizational changes.Документ Доцільність розвитку ресторанів етнічних кухонь в Україні(2021) Дейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна; Чижевська, Надія АндріївнаУ статті наведено аналіз та оцінено перспективи розвитку ресторанів етнічних кухонь в Україні.