Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Food legislation changes of Ukraine for2023 on the way to European integration
    (2024) Shulga, Oksana
    Наразі Україна знаходиться на шляху вступу до ЄС, і для успішного завершення цього процесу українське законодавство продовжує приведення у відповідність до європейських вимог. Прийняті зміни дозволяють уточнити маркування вегетаріанських харчових продуктів, а також візуальне маркування сільськогосподарської продукції. Змінюються вимоги до маркування курячих яєць. Введено прийняті терміни, які дозволяють однозначне тлумачення щодо якості та безпеки харчових продуктів. Створюються реєстри для нових харчових продуктів, харчових добавок, харчових ароматизаторів, харчових ферментів і заяв про здоров’я. Визначено вимоги до проведення позапланових заходів державного контролю за дотриманням законодавства про харчові продукти.
  • Ескіз
    Документ
    Переваги харчового законодавства України для підприємств харчової промисловості та споживачів
    (2021) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем Васильович
    Сьогодні система НАССР покладена в основу управління безпечністю харчових продуктів найкращими світовими виробниками. Належна реалізація НАССР дозволяє не тільки знизити ризики, пов’язані із харчовими отруєннями споживачів, а й удосконалити продукти та процеси компанії. В роботі розглянуто переваги впровадження системи НАССР для закладів ресторанного господарства та для споживачів.