Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
33 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження експлуатаційних характеристик запірно-регулюючої арматури(2017) Мирончук , Валерій Григорович; Володін, Сергій ОлексійовичДля поліпшення якості цукру і зниження його собівартості, необхідно впроваджувати систем автоматизації технологічних станцій цукрового виробництва і створювати єдину систему управління потоками цукрового виробництва і його енерговитратами. Одним із інтегрованих в систему технологічного виробництва цукру – є позиційний привод трубопровідної арматури, який дозволяє створити високонадійну, сучасну систему керування технологічним процесом, дає можливість знизити енергетичні і технологічні втрати при виготовленні цукру.Документ Концепція zero-waste в сфері готельного та ресторанного бізнесу(2023) Дочинець, Інга Вікторівна; Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаОбґрунтовано всі необхідні чинники, які б забезпечували високий рівень розвитку екологізації готельного та ресторанного бізнесу, наведено комплекс заходів, якими мають забезпечуватися екологічні нормиДокумент Контроль якості м’ясної сировини при виробництві ковбасних виробів(2023) Полоз, Денис Сергійович; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаКонтроль якості м'ясної сировини має значний вплив на якість кінцевого продукту. Дослідження показників дозволяє вчасно виявляти відхилення від стандартів якості та здійснювати заходи їх усунення. Correct quality control of meat raw materials has a significant impact on the quality of the final product. The study of indicators allows timely detection of deviations from quality standards and implementation of measures to eliminate the.Документ Актуальність використання економіко-математичних методів та моделей в управлінні підприємством(2021) Лисенко (Звьоздочкіна), Олена АнатоліївнаРозглянуто актуальність використання економіко-математичних методів та моделей в дослідженні економічних процесів на підприємствах. Встановлено необхідність різних видів аналізу як внутрішніх так і зовнішніх факторів для стабільного розвитку підприємства. The relevance of the use of economic and mathematical methods and models in the study of economic processes at enterprises is considered. The need for various types of analysis of both internal and external factors for the stable development of the enterprise has been established.Документ Визначення якості фортифікованих посічених напівфабрикатів з використанням вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки(2022) Бірюк, Юлія Вікторівна; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаПроведено дослідження з метою визначення якості попередньо розроблених зразків посічених напівфабрикатів, в рецептуру яких внесено суху демінералізовану молочну сироватку та вівсяне борошно. A study was conducted to determine the quality of pre-developed samples of chopped semi-finished products, the recipe of which included dry demineralized milk whey and oat flour.Документ Повышение эффективности работы расстойных шкафов вертикального типа(2020) Литовченко, Игорь Николаевич; Литовченко, Алексей ИгоревичЗадача дослідження полягає у визначення параметрів циркуляції пароповітряної суміші в середині шафи остаточної витсійки типу РШВ. Були оцінені масштаби природної конвекції повітря, місця в конструкціях, через які відбувається утікання теплого та вологого повітря з шафи. Задача исследования заключается в определении параметров циркуляции паровоздушной смеси внутри шкафа окончательной расстойки типа РШВ. Были оценены масштабы естественной конвекции воздуха, места в конструкции, через которые происходит утечка теплого и влажного воздуха из шкафа.Документ Моделирование процессов в тестомесильных машинах периодического действия(2020) Литовченко, Игорь Николаевич; Шпак, Максим Сергеевич; Литовченко, Алексей ИгоревичВикористовуючи метод комп'ютерного моделювання, з великою точністю був визначений напрямок та швидкість руху в'язкої маси в місильних ємкостях, получено значення розподілу тиску, густини, концентрації суміші в будь-якій точці о’єму. Используя метод компьютерного моделирования, было с большой точностью определено направление и скорость движения вязкой массы в месильный емкости, получено значение распределения давления, плотности, концентрации смеси в любой точке данного объема.Документ Дослідження відношення студентів до поняття здоров'я в процесі візуальної підготовки(2016) Харченко, Віталій ГеннадійовичВ цій статті розглядаються загальні питання фізичного виховання та спорту. This article discusses general issues of physical education and sports.Документ Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва(2016) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Коваль, Марина Олександрівна; Бессараб, Олександр СеменовичПроведено визначення якості томатних соусів різних виробників, що надходить у торговельну мережу м. Києва. Були встановлені показники безпечності, органолептичні та фізико-хімічні показники якості готової продукції. A determination as tomato sauces from different manufacturers entering the distribution network of. Kyiv. Safety parameters were set, organoleptic and physico-chemical quality of finished products.Документ Дослідження проблеми забруднення харчових продуктів нітратами та їх похідними(2016) Костючок, Неля Вікторівна; Бессараб, Олександр СеменовичВ роботі наведено дослідження проблеми забруднення харчових продуктів нітратами та їх похідними у томат-продуктах. In this paper are the investigating the nitrate contamination of foodstuffs and their derivatives in tomatoes.