Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
15 результатів
Результати пошуку
Документ Виробництво функціональних харчових продуктів - сучасний напрям інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості(2020) Стеценко, Наталія Олександрівна; Іноземцева, Кристина ВячеславівнаУ роботі відзначено необхідність впровадження інноваційних технологій у харчовій промисловості, що дозволить забезпечити випуск на їхній основі харчових продуктів із новими споживними і функціональними властивостями. Базовою передумовою інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості є продуктові та технологічні інновації. В сегменті продуктових інновацій найбільш актуальним є розширення асортименту, який у першу чергу має відбуватися шляхом створення продуктів функціонального та профілактичного призначення, склад яких цілеспрямовано модифікований так, щоб вони стали корисними для здоров'я людини та здатними забезпечити організм фізіологічно необхідними харчовими речовинами.Документ Innovations in hospitality industry(2018) Hryhorieva, Tetiana; Primak, TatianaIssues of introduction of innovations in hotels are solved.Документ Експерименти з їжею і науковий підхід(2016) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаПредставлено наукові досягнення щодо створення та оформлення інноваційних страв у світі.Документ Шляхи впровадження універсального дизайну в готелях(2015) Хронюк, Тетяна; Влодарчик, Тетяна ВікторівнаСучасні тенденції світової соціалізації висувають нові вимоги до сервісного обслуговування людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, як неохопленого повним спектром послуг сегмента споживачів. Насамперед, стає актуальним питання поглиблення і зміни процесу переходу від «гостинних послуг» до «гостинності для всіх» у готельному господарстві.Документ Інновації у сфері туризму в умовах глобалізації(2012) Кобилянська, Людмила МиколаївнаВпровадження та поширення інновацій у туристичній сфері дозволяє підвищити конкурентоздатність та мінімізувати вплив негативних ендогенних і екзогенних чинників. Одним з таких напрямків є розвиток інформаційної складової сфери туризму. Implementation and diffusion of innovation in the tourism sector can increase competitiveness and minimize the negative impact of endogenous and exogenous factors. One of these areas is the development of the information component of tourism.Документ Застосування можливостей кансей – інжиніринга у створенні інновацій(2015) Грибович, Надія Віталіївна; Бєлова, Тетяна ГеннадіївнаРозглядається сутність кансей-інжиніринга, його витоки та розвиток. Доводиться необхідність застосування концепції кансей-інжиніринга для створення нових товарів. We consider the essence of kansei -engineering, its origins and development. The necessity of the concept of kansei -engineering to create new products.Документ Е-ринки: віртуальні ринки організацій(2015) Ніколаєнко, Ірина ВолодимирівнаІстотною інновацією у процесі здійснення закупівлі організаціями, покупцями - стало створення в інтернеті торговельних співтовариств, названі: е- ринками, які об'єднують організації-споживачів з організаціями-постачальниками.Документ The introduction of innovation methods in the restaurant business(2015) Mahaletska, Iryna; Vynogradova, DianaCompetition in the restaurant industry is growing every day and this situation makes restaurateurs regularly introduce new technologies in order to increase the attractiveness of the enterprise. Innovations in the restaurant industries are developing very quickly, because if restaurateur don’t apply, then achieve success to much more difficult.Документ The portable tablets in the restaurants(2015) Mahaletska, Iryna; Chemen, YuliiaUnder conditions of continuous economic changes the innovations become the main factor contributing to the dynamic development and improving the functioning effectiveness and the economic system as a whole. The international experience of successful activity of the restaurant industry enterprises shows that an alternative way of surviving in a competitive environment is built on the basis of innovation, with the active using of modem scientific and technological achievements, as well as the willingness to innovate.Документ Енергозберігаючі будівельні форми готелів(2015) Кравченко, Антоніна Іванівна; Коваль, Ольга АндріївнаПроект енергоефективного будинку - результат рішення багатьох задач різного змісту: функціональних, інженерних, конструктивних, економічних, художніх та ін., які найбільше відповідають меті мінімізації витрат енергії на забезпечення комфортного мікроклімату. За формою будівель найбільш поширеними є прямокутні паралелепіпеди з основою квадрат, прямокутник.