Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 18
  • Ескіз
    Документ
    Сорбційні каталітичні завантаження для водопідготовки лікеро-горілчаного виробництва
    (2023) Олійник, Світлана Іванівна; Сіденко, Іван Олегович
    Наведено способи коригування заліза та марганцю у воді, застосування каталітичних активних зернистих завантажень та волокнистих матеріалів
  • Ескіз
    Документ
    Методики прискореного тестування у виробництві напоїв
    (2023) Олійник, Світлана Іванівна; Дороніна, Марта Сергіївна
    Висвітлено методики тестування напоїв у реальному часі, прискорений метод випробування, випробування у термошафі, визначення прискореного проникнення кисню, прогнозованої стійкості лікеро-горілчаних напоїв
  • Ескіз
    Документ
    Оцінювання якості віскі
    (2023) Дороніна, Марта Сергіївна; Олійник, Світлана Іванівна
    Проведено аналіз способів оцінювання віскі. Методи газової та іонної хроматографії є ефективними під час оцінювання якості віскі. Їх застосування дає змогу встановлювати причини утворення помутнінь та осадів у готовій продукції
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якості - первинний фактор вибору системи водоочищення у технології лікеро-горілчаного виробництва
    (2023) Олійник, Світлана Іванівна; Дулька, Ольга Степанівна; Ядикін, Олексій Сергійович
    Нормативні документи визначають гранично допустимі концентрації вмісту у воді речовин, що встановлюють мікробіологічні, паразитологічні, органолептичні показники, вміст шкідливих хімічних речовин, надходження що утворюються у воді в процесі її обробки в системі водопостачання, а також радіоактивність води. За результатами аналізу можна зробити висновок та уточнити необхідність вдосконалення способу доочищення води, який можу здійснюватися підбором матеріалів для фільтрування та очищення, застосування певних блоків та обладнання
  • Ескіз
    Документ
    Підготовлена вода у технології горілок та горілок особливих
    (2023) Олійник, Світлана Іванівна; Палійчук, Захарій Вадимович
    Оптимізація органолептичних показників досягається шляхом регулювання складу підготовленої води, в межах визначених співвідношень розчинених мікроелементів, а також залежить від якості спирту етилового ректифікованого, застосовуваних інгредієнтів рецептури та інших технологічних факторів
  • Ескіз
    Документ
    Вимоги до статистичного опрацювання результатів органолептичних досліджень спиртних напоїв
    (2023) Ковальчук, Володимир Петрович; Чехун, Марина Григорівна; Олійник, Світлана Іванівна
    Для статистичного опрацювання результатів органолептичних досліджень спиртних напоїв використовують адекватні статистичні методи розходження, щкал та категорій, аналітичні та описові
  • Ескіз
    Документ
    Вимоги до приміщень для підготовки зразків спиртних напоїв та проведення органолептичних досліджень
    (2023) Ковальчук, Володимир Петрович; Чехун, Марина Григорівна; Олійник, Світлана Іванівна
    Наведено вимоги до приміщення для підготовки зразків спиртних напоїв, приміщення для проведення органолептичних досліджень спиртних напоїв, робочого місця дегустатора
  • Ескіз
    Документ
    Вимоги до способу і порядку подавання зразків спиртних напоїв на дегустацію
    (2023) Ковальчук, Володимир Петрович; Чехун, Марина Григорівна; Олійник, Світлана Іванівна
    Порядок подавання зразків здійснюють згідно з класифікацією спиртних напоїв в напрямі збільшення міцності, вмісту цукру, летких і екстрактивних речовин в кожній категорії спиртних напоїв згідно з Законом України «Про географічні зазначення спиртних напоїв». У разі малої кількості зразків і дегустаторів порядок подавання зразків може бути збалансований щоб використати однакову кількість разів. У випадку значної кількості зразків порядок подавання зразків може бути довільним
  • Ескіз
    Документ
    Вимоги до методів органолептичних досліджень спиртних напоїв
    (2023) Ковальчук, Володимир Петрович; Чехун, Марина Григорівна; Олійник, Світлана Іванівна
    Методи органолептичних досліджень спиртних напоїв згідно з ДСТУ ISO 6658 «Дослідження сенсорне. Методологія. Загальні настанови» поділяють на три групи: 1) методи розходжень, які використовують з метою визначення, чи існує між двома зразками органолептичне розходження, 2) методи з використанням шкал і категорій для оцінювання порядку або величини розходжень, або категорій, до яких треба віднести зразки, 3) аналітичні або описові методи, які використовують з метою ідентифікування специфічних органолептичних характеристик, що властиві зразку, в якісному й кількісному відношенні
  • Ескіз
    Документ
    Вплив мікроелементного складу технологічної води на органолептичні властивості горілки
    (2007) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович
    Розглянуто мікроелементний склад підготовленої води, який дозволяє оптимізувати склад технологічної води залежно від спирту для виробництва горілки. The trace element composition of the prepared water is considered, which allows to optimize the composition of the process water depending on the alcohol for the production of vodka.