Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
21 результатів
Результати пошуку
Документ Доцільність використання інноваційного пакування - їстівне біодеградабельне покриття/плівка(2022) Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичЗастосування їстівного покриття здійснює вплив на ряд характеристик кондитерських та хлібобулочних виробів. Доцільним є оцінювання характеристик виробів за узагальненою функцією бажаності Харрингтона, яка надає деякі можливості універсалізації загального підходу до проблеми оцінки ефективності використання їстівного покриття/плівки. Замість звичайного порівняння параметри виробів перераховуються в числові значення, а потім обробляються для отримання загального коефіцієнта. За цими коефіцієнтами різні зразки порівнюються, так би мовити, «в чистому вигляді». Це дозволяє більш об'єктивно оцінювати можливості застосування їстівного/покриття, а також полегшує процес порівняння, роблячи його більш наочним.Документ Практичні аспекти динамічного аналізу роботи маніпулятора(2019) Іващенко, Дмитро Русланович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Валіулін, Геннадій Раіфович; Вітюк, Олександр АндрійовичПредставлено розробку методики формалізованого підходу до кінематичного й динамічного аналізу маніпулятора в середовищі ПП Mathcad. The development of a method of a formalized approach to the kinematic and dynamic analysis of a manipulator in the environment of the Mathcad PP is presented.Документ Методи синтезу ежекторів у складі функціональних модулей пакувальних машин(2018) Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Деренівська, Анастасія Василівна; Гавва, Олександр Миколайович; Якимчук, Микола Володимирович; Токарчук, Сергій ВолодимировичУ представлених матеріалах вирішується актуальне завдання з вибору та перевірки регламентованих технологічних операцій які виконуються ежекторами у пакувальних машинах. Подібними прикладами застосування є операції обробки поверхонь пакувальних матеріалів і споживчої упаковки, введення газомодифікованого середовища (ГМС) всередину упаковки, створення вакууму, очищення клапанів картонної упаковки перед нанесенням клейового розчину і т.д. Використання імітаційних технологій дозволяє приймати важливі технічні рішення в процесах дослідження і розробки пакувального обладнання. У наведених дослідженнях спочатку коротко описується ежектор, що включає фундаментальний принцип, механізм течії і змішування і метод створення моделі дослідження із застосуванням ПП FlowVision. Актуальність роботи полягає в необхідності розвитку існуючої виробничої системи моніторингу і прогнозування умов роботи пакувального обладнання, яке містить функціональні модулі із ежекторами. Іn the submissions, the actual task of selecting and checking regulated technological operations performed by ejectors in packaging machines was solved. Similar examples of the use of such operations are operations of surface treatment of packaging materials and consumer packaging, introduction of the Modified Atmosphere inside the Packaging (MAP), vacuum creation, cleaning of cardboard packaging flaps before applying the adhesive, etc. The use of engineering simulation solutions allows to take important technical decisions in the processes of research and development of packaging equipment. In these studies, a method for analyzing the functional modules of packaging machines with ejectors was described. The processes, that took place in the pneumatic nozzle systems with ejectors, were considered on the general principles in the theory of gas dynamics. It was mathematically described mechanics of flow and mixing of substances passing through the ejector using the elements of the simulation research model in FlowVision Software. Relevance of the research work was the need of development of the existing manufacturing monitoring systems in and forecasting the working parameters of packaging equipment, which consisted of functional units that had ejectors.Документ Методика моделювання внутрішніх транспортних i перевантажувальних модулів машин для пакування продукції в картонну пачку(2014) Деренівська, Анастасія Василівна; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Гавва, Олександр МиколайовичОдним з етапів створення устаткування для пакування харчових продуктів є вибір схеми внутрішнього транспортування продукції і упаковки. Ha формування ланцюгів внутрішньомашинних зв’язків, послідовності відтворення операцій оброблення на різних етапах впливають такі фактори: технологічні можливості обладнання і вузлів, кількість стадій оброблення, особливості технології виготовлення виробу, множину операційних переходів при обробленні, операції укрупнення, особливості пакувальної одиниці. Вивчення процесу пакування готової продукції в картонну пачку дає можливість удосконалити технологічну схему виробництва пакованої продукції, зменшити енергетичні витрати і значно підвищити продуктивність устаткування. Вирішуючи задачу комплексної автоматизації технологічного процесу, можна сприяти впровадженню гнучких технологій з можливістю швидкого пepeнaлaгoджyвaння обладнання на виготовлення високоякісних виробів різної форми і розмірів, забезпеченню високої продуктивності при мінімальних eнepгo- і мeтaлoвитpaтax, компонуванню універсальних пакувальних ліній. One of the stages in the creation of equipment for the packaging of food products is the choice of the scheme of internal transportation of products and packaging. Chains of internal machine communications, the sequence of reproduction of operations at different stages is formed by he following factors: technological capabilities of equipment and nodes, the number of stages of processing, especially the technology of manufacturing the product, a set of operational transitions during processing, consolidation, packaging features. Research of the packaging process of the finished product in a pack of cardboard can improve the technological scheme of the production of packaged products, reduce energy costs and significantly increase the productivity of equipment. Solving the problem of complex automation of the technological process, it is possible to promote the introduction of flexible technologies with the possibility of rapid application of equipment for the production of high-quality products of various shapes and sizes, ensuring high productivity with minimal enerogy- and material waste, the layout of universal packaging lines.Документ Вплив фізико-механічних властивостей пакувальних матеріалів на технологічні процеси пакування(2016) Пригодій, Денис Віталійович; Соколенко, Анатолій Іванович; Васильківський, Костянтин ВікторовичТемпература взаємодіючих поверхонь впливає на значення коефіцієнта тертя, але цей вплив найбільше проявляться при температурах які наближаються то температур пластифікації полімерних матеріалів. Для кожного окремого випадку впливи однакових температур будуть різними, але зміна температури в діапазоні від 25 до 60°С не буде мати критичного впливу на технологічні процеси формування упаковки. The temperature of interacting surfaces affects the coefficient of friction but this effect is most manifest at temperatures approaching the temperature plasticizing polymeric materials. For each case the same temperature effects will be different, but the change in temperature ranging from 25 to 60 ° C will have a critical impact on the processes of formation of the package.Документ Критерії ефективності та синтез структури пакувальних машин(2015) Гавва, Олександр Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Кохан, Олена ОлександрівнаЗапропонована методика синтезу структурної схеми пакувальної машини із обмеженого набору комплектів уніфікованих функціональних модулів дає змогу створювати кращий за надійністю та технічною продуктивністю варіант пакувальної машини.Документ Дослідження показників надійності машин для пакування в’язкої та пластичної продукції у споживчу тару(2015) Токарчук, Сергій Володимирович; Гавва, Олександр МиколайовичРезультатом виконання операцій пакування є отримання необхідної кількості пакованої продукції заданої якості. Оцінку результату цього процесу здійснюють за показниками ефективності роботи пакувальної машини. The result of the packaging operation is to obtain the required number of packing products of a given quality. The evaluation result of this process is carried out in terms of the efficiency of the packaging machine.Документ Інноваційні технології у пакуванні сирів(2015) Рябченко, Наталія ОлександрівнаПроцес пакування є важливим етапом формування споживних властивостей сирів. Сучасні методи і технології пакування дозволяють донести до споживача якісну продукцію, споживні властивості якої зберігаються довше, разом з меншими втратами виробників продукції. The process of packaging is an important step in the formation of consumer properties of cheese. Modern packaging methods and technologies to allow customers to bring high-quality products, consumer properties are kept longer, with fewer losses producers.Документ Інноваційні рішення в пневматичних системах керування(2013) Якимчук, Микола ВолодимировичВ даний час пневматичні приводи широко і ефективно використовуються в обладнанні для групового пакування в основному тому, що при нескладній конструкції можна забезпечувати лінійне переміщення робочих органів. Вони, як правило виконують позиціювання робочих органів в двох крайніх точках, визначених упорами. Система керування такими приводами є циклічною і забезпечується дискретним сигналом. Currently pneumatic actuators are widely and effectively used in equipment for group packaging mainly because when a simple design can provide linear movement of workers. They usually perform positioning of working in two extreme points defined stops. The control system such drives are cyclic and provides a discrete signal.Документ Ущільнення сипкої продукції в картонній пачці в пакувальних машинах-автоматах(2015) Деренівська, Анастасія Василівна; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Гавва, Олександр МиколайовичПри фасуванні сипкої продукції в картонну пачку і формування герметичної упаковки негативним явищем є утворення гірки продукції. Залежно від реологічних параметрів продукції, конструкції фасувального пристрою, умов навколишнього середовища (температура та вологість) — кут нахилу гірки продукції в пачці може становити до 60°-70°. Тому в дозувально-фасувальних пристроях, крім контролю кількості продукції за масою, потрібно проводити контроль за рівнем продукції. In prepackaging loose products Carton boxes and formation of hermetic packaging bad thing is the formation of slides products. Depending on the rheological parameters of product design packing device, environmental conditions (temperature and humidity) - angle slides products in a package can be up to 60 ° -70 °. Therefore, dosage-packing devices except the control number of products by weight, need to monitor the level of production.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »