Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 19
  • Ескіз
    Документ
    Економічна доцільність автоматизації та діджиталізації в ресторанному бізнесі
    (2024) Князь, Каріна Ігорівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Для успішного ресторанного бізнесу в складних економічних умовах сьогодення необхідним є впровадження у виробничий процес засобів автоматизації та діджиталізації. Тому актуальним є дослідження економічної доцільності та переваг що отримає ресторанне підприємство від використання цих засобів
  • Ескіз
    Документ
    Вплив пандемії на діяльність ресторанного бізнесу
    (2022) Михайлов, Богдан Володимирович; Румянцева, Ірина Богданівна
    У тезах доповіді висвітлені питання впровадження підприємствами харчової промисловості під час пандемії COVID-19 та її економічних наслідків інновацій, починаючи від меню з QR-кодом і запроваджуючи варіанти самовивозу та доставки до повних організаційних змін. The abstracts of the report highlight the implementation of innovations by food industry enterprises during the COVID-19 pandemic and its economic consequences, starting from menus with a QR code and introducing self-pickup and delivery options to complete organizational changes.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасне інноваційне оснащення в готельно-ресторанному бізнесі
    (2013) Береза, Вікторія Валентинівна
    Управління будь-яким бізнесом сьогодні неможливе без активного використання інновацій в сфері інформаційних технологій, менеджменту обумовленим стрімким проникненням в усі сфери життя суспільства персональних комп’ютерів і Інтернету. Managing any business today is not possible without the active use of innovation in information technology, management caused by rapid penetration into all spheres of social life of personal computers and the Internet.
  • Ескіз
    Документ
    Обгрунтування передумов створення та переваг міні - виробництв при закладах ресторанного господарства
    (2013) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
    Сучасна людина прагне за короткий проміжок часу отримати максимальний результат, до комплексного розуміння якого включають співвідношення якості, матеріальних затрат та позитивного ефекту у тому чи іншому його прояві. Ці зміни мають своє відображення і в харчовій промисловості та ресторанному бізнесі. Modern man seeks a short time to get maximum results, to a comprehensive understanding of which include quality ratio, material costs and a positive effect in a particular manifestation of it. These changes are reflected in the food and restaurant business.
  • Ескіз
    Документ
    Ресторанний бізнес завтра
    (2015) Матюшенко, Раїса Василівна
    В повсякденному житті ресторанів, розробку нових страв вважають марною тратою часу. Більшість ресторанів задовольняються стандартним меню до якого звикла більша частина його постійних відвідувачів. Така тенденція існує в ресторанах більшості країн світу. In everyday life, the restaurants, the development of new dishes are considered a waste of time. Most restaurants met the standard menu which was used most of his patrons. This trend exists in most restaurants in the world.
  • Ескіз
    Документ
    Міні-броварні як запорука успішного ресторанного бізнесу
    (2015) Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Лазоренко, Євгеній Сергійович
    Виробництво пива в міні-броварнях ресторанного типу і його реалізація безпосередньо в закладах є безумовно прибутковим бізнесом, хоча потребує значних зусиль і має свої особливості. Встановлення міні-броварень в закладах ресторанного господарства дозволяє забезпечувати широкий асортимент сортів пива та контролювати якість на всіх стадіях його виробництва. Production of beer in the mini-brewery restaurant type and its implementation directly to the institutions is certainly a lucrative business, but takes a lot of effort and has its own characteristics. Installing mini-breweries in institutions of restaurant facilities can provide a wide range of beers and quality control at all stages of production.
  • Ескіз
    Документ
    Інформаційна безпека в готельному та ресторанному бізнесі
    (2015) Пересічна, Світлана Михайлівна; Таранова, А. В.
    В даний час готельєри та ресторатори гідно оцінили якість передових технологій в індустрії гостинності. Популярність лептопів,компютерів, смартфонів, потокового відео та інших пристроїв змусить готелі переглянути існуючу кабельну інфраструктуру. Currently, designers and restaurateurs appreciate the quality of advanced technology in the hospitality industry. Popularity laptops, computers, smart phones, video streaming and other devices will force hotels to revise the existing cable infrastructure.
  • Ескіз
    Документ
    Інтерактивні технології в ресторанному бізнесі
    (2012) Близнюк, Юлія Сергіївна; Павлюченко, Олена Станіславівна
    Основними перевагами від використання інтерактивних технологій є: збільшення кількості відвідувачів завдяки новому формату закладу; скорочення витрат на залученні клієнтів за рахунок унікальності закладу; також не потрібно витрачатись на друковане меню та інші презентаційні матеріали; використання інтерактивних поверхонь з рекламною метою. The main advantages of using interactive technologies are: increase in the number of visitors thanks to the new format institution; reduce the cost of attracting customers through unique institution; also do not need to spend money on printed menus and other presentation materials; interactive surfaces for advertising purposes.
  • Ескіз
    Документ
    The introduction of innovation methods in the restaurant business
    (2015) Mahaletska, Iryna; Vynogradova, Diana
    Competition in the restaurant industry is growing every day and this situation makes restaurateurs regularly introduce new technologies in order to increase the attractiveness of the enterprise. Innovations in the restaurant industries are developing very quickly, because if restaurateur don’t apply, then achieve success to much more difficult.
  • Ескіз
    Документ
    Innovation in restaurant business
    (2015) Kokhan, Olena M.
    Quality of food and service any more are not the only factors of development of restaurant business. In recent years innovations have changed significantly the industry of public catering. Therefore, it is now important to be aware of actual novelties of restaurant business.