Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
124 результатів
Результати пошуку
Документ Роль виставкової діяльності в суспільстві та туризмі(2021) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Вогулкіна, Дар’я ВікторівнаДокумент Проблеми організації і технології авіаперевезень туристів(2021) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Горбаченко, Владислав ОлеговичДокумент Організація гастрономічних івентів у фортифікаційних спорудах(2021) Мірзодаєва, Тетяна ВіталіївнаДокумент Роль крафтових сирів у гастро-туризмі України(2023) Мельник, Ірина Олегівна; Архіпчук Олександр Васильович; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаОдним із перспективних напрямків розвитку гастрономічного туризму є сирний туризм – спеціалізований вид туризму, який ознайомлює подорожуючих з національними традиціями сироваріння, культури споживання сиру. One of the promising directions for the development of gastronomic tourism is cheese tourism - a specialized type of tourism that acquaints travelers with the national traditions of cheese-making, the culture of cheese consumption.Документ Гастрономічний туризм в Україні як тренд популяризації нематеріальної культурної спадщини(2021) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем ВасильовичРозглянуто особливості розвитку в Україні гастрономічного туризму. Визначено що соціально-економічні, політичні та релігійні фактори також впливають на гастрономічний туризм. В ході дослідження було виявлено, що Україна має достатні можливості для розвитку гастрономічного туризму. Проте на сьогодні даний вид туризму в країні знаходиться на початковому етапі становлення. Це пояснюється наявністю низки проблем, які стоять на перешкоді успішного розвитку гастрономічного туризму в нашій державі.Документ Інноваційний продукт – високобілкові сухарні брикети для харчуванні туристів(2019) Махинько, Валерій Миколайович; Моцний, Антон БроніславовичТуризм – специфічна форма фізичної активності. І потребує спеціального харчування. Особливим видом туристичних раціонів є кишенькове харчування. Запропоновано з цією метою використовувати спеціально розроблений високобілковий сухарний брикет. Підібрано рецептури і параметри виготовлення таких виробів, що містять 17,5 % білка. Tourism is a specific form of physical activity. And it requires special nutrition. A special type of tourist rations is pocket food. It is proposed for this purpose to use a specially designed high-protein cracker. The formulations and manufacturing parameters of such products containing 17.5% protein are selected.Документ Організація навчальних турів на прикладі туристичної фірми Mouzenidis travel(2018) Щуренко, А.; Мельник, Людмила ВікторівнаПроаналізовано приклад начального тура від туристичної фірми Mouzenidis travel. An example of an stude tour from the travel agency Mouzenidis travel is analyzed.Документ Готельне господарство України: сучасні тенденції розвитку(2018) Штома, Євген Валерійович; Мельник, Людмила ВікторівнаПроаналізовані сучасні тенденції розвитку готельного господарства. The modern tendencies of hotel industry development are analyzed.Документ Інвестиції в туризмі(2018) Погуда (Шиян), Наталія ВікторівнаРозкриті питання інвестицій в туризмі. Проаналізована надходження інвестицій в регіони України. Issues of investment in tourism are solved. The inflow of investments into the regions of Ukraine is analyzed.Документ Сирний туризм на Закарпатті(2018) Петренко, Марина Вікторівна; Батиченко, Світлана ПавлівнаРозглянуто поняття сирного туризму. Розкрито особливості сирного туризму на Закарпатті. Проаналізовано основні центри сирного туризму та сирного маршруту Закарпаття. The concept of cheese tourism is considered. The features of cheese tourism in Transcarpathia are revealed. The main centers of cheese tourism and cheese route of Transcarpathia are analyzed.