Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Хімічні небезпеки(2013) Улянюк, І. В.Побутова сфера насичена небезпечними хімічними речовинами. Це засоби побутової хімії, лікарські речовини, харчові добавки. Everyday life is full of dangerous chemicals. This household chemicals, medicines and food supplements.Документ Полисахаридные добавки в технологіях майонезов(2012) Бахмач, Владимир Александрович; Бабенко, Валерий Иванович; Салай, И. В.; Манк, Валерий ВениаминовичВ работе рассмотрены вопросы использования полисахаридных добавок на основе камедей ксантина и гуара, с целью регулирования структурно-механических свойств майонезной продукции. Изучены реологические свойства водных растворов, модельных систем, а также майонезов с использованием добавок полисахаридов. Предложен метод внесения добавок в технологии. Изучены показатели качества разработанных образцов. In this work the use of supplements based on the polysaccharide based ongumsxanthan and guar, in order to regulate the structural and mechanical properties of the mayonnaise production. Studied rheological properties of aqueous solution, modal systems and mayonnaises with the addition of polysaccharides. A method of making additions to the technology. Studied quality indicators developed by the samples.Документ Отримання настоянки з кропиви для консервів профілактично-оздоровчого призначення(2013) Бавровська, Т. В.; Жеплінська, Марія Михайлівна; Бессараб, Олександр СеменовичДосліджено можливість застосовувати в закусочних консервах "салат з капусти" настоянки з кропиви лікарської. В настоянці визначено вміст основних мікро- та макроелементів, що дозволили стверджувати про корисність такої добавки до основного продукту з подальшим використанням населенню в їжу з метою збагачення організмом біологічно активних речовин. The opportunity to apply snack canned "coleslaw" tincture of nettle drug. As a tincture to determine the content of basic micro and macro, allowed to assert the usefulness of such additives to the basic product and then use the public to eat in order to enrich the body of biologically active substances.