Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
28 результатів
Результати пошуку
Документ Напрямки розвитку енергозбереження при дослідженні конструкцій тістоподільників(2018) Литовченко, Ігор МиколайовичПроведений аналіз стану сучасного хлібопекарського виробництва, представлені способи підвищення якості хлібобулочних виробів в залежності від розвитку конструкцій тістоподільних машин. Запропоновано методи удосконалення конструкції тістоподільних машин з лопатевим нагнітанням.The analysis of the state of modern baking production is carried out, methods of improving the quality of bakery products are presented, depending on the development of constructions of dough machines. Methods of improving the design of dough-bearing machines with louvre injection have been proposed.Документ Atomic energy and its significance in the soviet years(2018) Pidhoretskii, Konstantin; Chala, KaterynaДокумент Energy sources(2018) Tsos, Andriy; Chala, KaterynaДокумент Эффективность расходования энергии при производстве хлеба как фактор конкурентоспособности производства(2018) Литовченко, Игорь НиколаевичОпределены способы сокращения потерь энергии и повышения рентабельности производства. The ways of reducing energy loss and increase are determined profitability of production.Документ Шляхи підвищення ефективності використання енергії вторинної пари при кип'ятінні пивного сусла(2016) Мерзляк, Дмитро Вікторович; Удодов, Сергій Олександрович; Марцинкевич, Леся ВалентинівнаВідповідно до отриманих даних можна зробити висновок, що найбільш ефективним є витрати води в межах 4,3 - 4,6 л/хв. При даних витратах випарена вода з сула повністю конденсується, тобто близько 70% енергії пари переходить на нагрівання води. Також при вище зазначених витратах води спостерігається максимальна інтенсивність випаровування.Документ Забезпечення ефективного енерговикористання в приводах машин(2013) Костюк, Володимир Степанович; Костюк, Євген Володимирович; Хваста, Мирослав МихайловичЗадача яка часто розв’язується у динаміці машин передбачає визначення результату впливу на вихідні параметри системи, тобто виконання перевірки фактичних значень на їх допустимість з точки зору міцності елементів системи. Вирішення такої задачі в певній мірі має свої обмеження у відношенні питань енергозбереження.Документ Шляхи зменшення енерговитрат у пакувальному обладнанні(2013) Якимчук, Микола Володимирович; Беспалько, Анатолій Петрович; Гавва, Олександр МиколайовичЗнадобилось трохи більше п’ятнадцяти років, щоб в Україні повністю змінилось відношення до упаковки, як у виробників так і в покупців. Таке переродження людської свідомості викликано насамперед появою сучасних видів упаковки, виготовлених із новітніх матеріалів на сучасному обладнанні.Документ Синтез машин та ліній пакування і енергозбереження(2013) Васильківський, Костянтин Вікторович; Мудрак, А. В.; Блаженко, Сергій ІвановичОсобливістю обладнання автоматизованих потокових ліній для створення тари, групової упаковки і збільшених вантажних одиниць є необхідність виконання умов сусідства з іншими машинами-автоматами, у тому числі і надійної синхронізації з елементами транспортного обладнання. У зв’язку з останнім існує два варіанти. Перший з них стосується жорстких кінематичних зв'язків між обладнанням потокових ліній, а другому варіанту відповідає перехід до гнучких зв'язків, роль яких виконують конвеєри або накопичувальні пристрої. Feature automated equipment production lines for making containers, packaging group and increased cargo units is the need to fulfill the conditions of the neighborhood with the other machine, including reliable synchronization with elements of transport equipment. In connection with the latter there are two options. The first one concerns the kinematic rigid connections between equipment production lines, and the second option was the transition to flexible relations, the role of which perform conveyors or storage devices.Документ Раціональні режими різання харчових продуктів(2013) Гуць, Віктор Степанович; Губеня, Олексій ОлександровичВ харчовій промисловості нарізаються продукти, які мають однорідну або складну багатошарову структуру. Процес різання для кожного випадку має багато відмінностей. In the food industry cut products that are homogeneous or complex multi-layer structure. The process of cutting each case has many differences.Документ Скорочення споживання енергоресурсів у готелях(2015) Любачевська, Надія Сергіївна; Антоненко, Артем Васильович; Михайлик, В. С.Для більшості готелів витрати на електроенергію, опалення і кондиціонування становлять близько 40% всіх експлуатаційних витрат. На фоні підвищення тарифів на енергоносії, впровадження інноваційних рішень дозволяє скоротити використання енергоресурсів, забезпечити автономне енерго забезпечення та раціональне управління готельною інфраструктурою, що є ефективною складовою готельного бізнесу. Most accommodation costs for electricity, heating and cooling account for about 40% of operating costs. Against the background of increasing energy tariffs, innovative solutions can reduce energy use, provide autonomous energy supply and rational management of hotel infrastructure that is effective part of the hotel business.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »