Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Variety of raw materials in the production of sausage products(2023) Biryuk, Yulia; Chernyushok, OlgaThe publication describes the variety of raw materials used in the production of sausage products. The expediency of combining dairy, vegetable and meat raw materials has been established. В публікаціі наведено різноманітність використання сировини при виготовленні ковбасних виробів. Встановлено доцільність комбінування молочної, рослинної та м’ясної сировини.Документ Функціональні властивості свинини на ТОВ «Тернопільський м’ясокомбінат»(2019) Страшинський, Ігор Мирославович; Фурсік, Оксана Петрівна; Іващук, Павло Васильович; Ромазан, Олександр ВікторовичНа сьогодні питання цілеспрямованого використання сировини з урахуванням характеру автолітичних змін набуває особливого значення, оскільки суттєво зросла частка тварин, які надходять на переробку і у яких після забою в тканинах виявляються суттєві відхилення від нормального розвитку автолітичних процесів. На основі досліджень встановлено, що 6 годинна витримка на базі передзабійного утримання та скорочення часу транспортування свиней від господарства до підприємства ТОВ «Тернопільський м’ясокомбінат» мінімізує стресовий вплив та забезпечує найвищі функціонально-технологічні властивості отриманої сировини. Today, the issue of purposeful use of raw materials, taking into account the nature of autolytic changes, becomes of particular importance, since the proportion of animals that come to be processed and which, after slaughter in the tissues, has detected substantially deviates from the normal development of autolytic processes. Based of the research was established that 6-hour hold on the pre-slaughter base and shortening the transport time of pigs from the holding to the enterprise LLC "Ternopil Meat-Processing Plant" minimizes the stressful effect and provides the highest functional and technological properties of the raw material.Документ The investigation of technological and functional properties of bamboo dietary fibre(2016) Rudyk, Viktor; Tyshchenko (Usatiuk), OlenaThe functional and technological properties of bamboo fiber as a prospective fortificant of plant origin were investigated.Документ Вивчення функціонально-технологічних властивостей зародків пшениці у складі сумішей морозива(2012) Поліщук, Галина Євгеніївна; Мартич, Віталій Володимирович; Грабовська, Олена Вячеславівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Сербова, Марія ІванівнаДослідні виробки морозива на фризері періодичної дії довели можливість одержання морозива на молочній основі із зародками пшениці зі збитістю в межах 80... 110% без застосування стабілізаторів та стабілізаційних систем. Research on making ice cream batch freezer proved the possibility of obtaining milk-based ice cream of wheat germ with zbytistyu within 80 ... 110% without the use of stabilizers and stabilization systems.Документ Дослідження функціонально-технологічних властивостей соняшникової макухи(2014) Ковальова, ОльгаОтримано нові дані щодо використання харчової соняшникової макухи із безлушпинного ядра (KTIOJI СП-1), як функціонально-технологічної добавки, що володіє жиро та водоутримувальною дією. New data on the use of sunflower meal with food bezlushpynnoho nucleus (KTIOJI SP-1), both functional and technological additions, which has fat and vodoutrymuvalnoyu action.Документ Формування функціонально-технологічних властивостей макаронних виробів з використанням топінамбуру(2014) Гальчук, Віталій Олегович; Шаповалова, Наталія ПетрівнаМакаронні вироби відносяться до продуктів масового вжитку, і попит на них досить стабільний. Макаронні вироби є консервованим тістом з пшеничної муки спеціального помелу. Вони мають високу поживну цінність, хорошу засвоюваність, швидко розварюються, добре транспортуються і зберігаються. Pasta refer to the products of mass consumption and the demand for them is quite stable. Pasta is canned bean flour with a special meal. They have a high nutritional value, good absorption, quickly boiled soft, well transported and stored.