Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 19
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології в ресторанній справі
    (2023) Дочинець, Інга Вікторівна
    Охарактеризовано сучасні загальнодоступні методи зростання привабливості, та покращення якості надаваних послуг, запровадження нових інноваційних технологій в індустрії гостинності є основним чинником розвитку підприємств ресторанного господарства та дає можливість займати провідні позиції у ринкових сегментах та відповідати стандартам обслуговування
  • Ескіз
    Документ
    Переваги впровадження zero-waste в закладах ресторанного господарства
    (2023) Дочинець, Інга Вікторівна
    Охарактеризовано екологізацію закладів ресторанного господарства шляхом використання запасних джерел енергії, так як екологізація набуває великого значення у зв’язку з потребою збереження навколишнього середовища та попитом відвідувачів на екологічно безпечні продукти та послуги
  • Ескіз
    Документ
    Передумови повоєнного відновлення інвестиційного потенціалу підприємств харчової промисловості
    (2023) Гривківська, Оксана Василівна
    Розкрито досвід післявоєнного відновлення всіх успішних країн: Німеччини, Японії, Південної Кореї. Проілюстровано частку промислових підприємств, які працюють на повну потужність. Обгрунтовано переваги відновлення підприємств харчової промисловості та галузі в цілому, як однієї з найоптимістичніших у національній економіці. Акцентовано увагу на логістичних проблемах експорту продукції харчових підприємств. The post-war recovery experience of all successful countries: Germany, Japan, and South Korea is disclosed. The share of industrial enterprises operating at full capacity is illustrated. The benefits of the restoration of food industry enterprises and the industry as a whole, as one of the most optimistic in the national economy, are substantiated. Attention is focused on logistical problems of exporting products of food enterprises.
  • Ескіз
    Документ
    Екологічні готелі - підприємства готельної індустрії
    (2019) Дочинець, Інга Вікторівна
    Проведено характеристику та переваги відпочинку в екологічних готелях. Сharacteristics and benefits of recreation in ecological hotels were conducted
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження складу червоного винограду нетрадиційних сортів для України
    (2015) Полешко, Надія Вадимівна; Бабич, Ірина Михайлівна
    Виноградарство та виноробство в Україні завжди були важливими видами економічної діяльності. З кожним роком на Україні скорочується кількість виноградних насаджень і підприємств виноробної промисловості, тому зараз є актуальним пошук нових сортів які дадуть високий і стабільний врожай винограду високої якості. Viticulture and winemaking in Ukraine has always been important economic activities. Every year in Ukraine reduced the number of grape plantations and enterprises of the wine industry, so now is an urgent search for new varieties which will give high and stable yield of high quality grapes.
  • Ескіз
    Документ
    Індустрія та ринок заморожених продуктів в Україні
    (2013) Сімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
    Ключовим питанням у підтриманні продовольчої безпеки України, досягнутої в останні роки, є стійке забезпечення населення харчовими продуктами, в тому числі і оздоровчого призначення, на основі раціонального використання сільськогосподарської сировини, скорочення її втрат, підвищення ефективності виробництва у всьому агропромисловому комплексі. Ці плани реально здійснити шляхом широкого використання інноваційних технологій у переробній та харчовій промисловості. The key issue in maintaining food security of Ukraine reached in recent years, is to ensure a stable population of food, including recreational purposes, based on the rational use of agricultural raw materials, reduction of losses, increasing efficiency throughout agriculture. These plans actually carried out by the widespread use of innovative technologies in the processing and food industry.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування мембранних технологій в ефіроолійній промисловості
    (2012) Житнецький, Ігор Володимирович; Журавков, Олексій Валерійович; Кравчук, О. І.
    Ефірні олії отримують в основному з зернової та квітково-травянистої рослинної сировини. Технологічний процес вилучення ефірної олії поділяється на кілька стадій: відгонка парою; конденсація отриманої суміші; декантація. Эфирные масла получают в основном из зерновой и цветочно-травянистые растительного сырья. Технологический процесс извлечения эфирного масла делится на несколько стадий: отгонки паром; конденсация полученной смеси; декантация. Essential oils are mostly of grain and flower travyanystoyi plant material. The technological process of extracting essential oil is divided into several stages: stripping steam; condensation of the mixture; decanting.
  • Ескіз
    Документ
    Основні принципи забезпечення продовольчої безпеки
    (2014) Скопенко, Наталія Степанівна; Бовкун, Алла Александровна
    Проблема досягнення продовольчої безпеки має особливо важливе значення для будь-якої країни. The problem of achieving food security is particularly important for any country.
  • Ескіз
    Документ
    Offre touistique d’aujourd’hui et de demain
    (2014) Tkatchenko, Y.
    L’industrie du tourisme et des loisirs a pour but la commercialisation de services. La commercialisation c’est un ensemble des activités (études de marché, promotion, publicité, service après-vente, etc.) d’un agent économique (un commerçant, une entreprise) qui met en vente aux meilleures conditions un produit. Le produit est un terme très générale. Tout ce qui s’achète est un produit et tout ce qui se paie est un service. Le service est destiné à la satisfaction des besoins des consommateurs. Service fourni par un professionnel du tourisme à un client est la prestation touristique.
  • Ескіз
    Документ
    Використання економіко-математичних методів і моделей в управлінні підприємствами
    (2014) Гузенко, Світлана Володимирівна
    Харчова промисловість посідає одне з провідних місць в економіці України. Хоча, після проголошення незалежності, відбувся значний спад у випуску продуктів харчування. Проте з кожним роком ця галузь нарощує свої потужності, особливо тепер, коли Україна підписала угоду про асоціацію з ЄС та існують великі сподівання на щорічне збільшення суми іноземних інвестицій у виробництво продовольчих товарів. The food industry is one of the leading places in the economy of Ukraine. However, after independence, there was a significant decline in the production of food. But every year, the industry increased its capacity, especially now that Ukraine signed an association agreement with the EU and there are high expectations for the annual increase in the amount of foreign investment in the production of food.