Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 24
  • Ескіз
    Документ
    Сервіс «Інформаційна система інформаційно-технологічного супроводу»
    (2021) Криворучко, Олена Володимирівна; Костюк, Юлія Володимирівна; Самойленко, Юлія Олександрівна; Костюк, Ігор Володимирович
  • Ескіз
    Документ
    Теорія інформаційної безпеки
    (2020) Самойленко, Юлія Олександрівна; Костюк, Юлія Володимирівна
  • Ескіз
    Документ
    Омніканальність як інструмент управління конкурентноспроможністю підприємства в умовах розвитку E-commerce
    (2021) Ніс Санюліан, Сатьяі Володимирович; Бєлова, Тетяна Геннадіївна
    Розглянуто переваги омніканальності як парадигми ведення бізнесу. Доведено, що поняття омніканальності часто плутають з багатоканальністю, мультиканальністю. Описано, чим вони відрізняються. Доведено, що при омніканальності всі канали продажів об'єднуються в єдину систему, щоб клієнту було зручно перемикатися. Тому омніканальність дає клієнту більше можливостей і комфорту. Наведено приклади омніканальної взаємодії. Обґрунтовано, що рішення про перехід рітейлера до омніканальності має бути прийнято після ґрунтовної оцінки стратегічних і операційних ризиків щодо різних аспектів діяльності компанії. The advantages of omnichannel as a paradigm of doing business are considered. It is proved that the concept of omnichannel is often confused with multichannel, multichannel. Describes how they differ. It is proved that with omnichannel all sales channels are combined into a single system so that it is convenient for the customer to switch. Therefore omnichannel gives the client more opportunities and comfort. Examples of omnichannel interaction are given. It is substantiated that the decision to move the retailer to omnichannel should be made after a thorough assessment of strategic and operational risks in various aspects of the company.
  • Ескіз
    Документ
    Кіберсоціалізація особистості в сучасному інтернет-просторі
    (2018) Виноградній, Павло Романович; Саракун, Лариса Петрівна
    Досліджуються основні форми взаємовідносин між користувачами віртуального середовища. Здійснюється перегляд існуючої системи цінностей, життєвих орієнтирів, що сприяє кіберсоціалізації особистості. The main forms of the relationship between users of the virtual environment are studied. The current system of values, life benchmarks, which promotes cyber socialization of the individual, is underway.
  • Ескіз
    Документ
    Використання інформаційних технологій для розрахунку оптимальних розмірів обладнання для сатурації у цукровому виробництві з метою зменшення викидів у навколишнє середовище
    (2019) Ющук, Інна Василівна; Ющук, Павло Олександрович
    Робота з оптимізації процесу розрахунку обладнання, призначеного для поглинання вуглекислого газу з метою нейтралізації гідроксиду кальцію при очищенні дифузійного соку при виробництві цукру. Розроблено математичну модель і параметричну схему для розрахунку процесу карбонізації. Визначено, що насичення вуглекислим газом негативно впливає на коефіцієнт його використання. Було встановлено, що зі збільшенням СО2 в газі ефективність його використання зменшується. Work on optimization of calculation process for the equipment intended for the absorption of carbon dioxide with the aim to neutralize calcium hydroxide when purifying crude juice in sugar production. Developed a mathematical model and parametric scheme to calculate the process of carbonation. Determined that the saturation with carbon dioxide of kiln gas negative impact on coefficient of its use. Was established that with the increase of CO2 in the gas efficiency of its use decreases.
  • Ескіз
    Документ
    Математичне моделювання оптимальних розмірів обладнання для сатурації у цукровому виробництві
    (2019) Ющук, Павло Олександрович; Ющук, Інна Василівна
    Проведено роботу по оптимізації процесу розрахунку обладнання, що призначене для поглинання діоксиду вуглецю з метою нейтралізації гідроксиду кальцію при очищенні дифузійного соку в цукровому виробництві. Збільшення рівня соку в апараті від 3-х до 4-х метрів, при решті сталих параметрів, приводить до незначного збільшення, на 0,2∙10-4 кмоль/см3, а збільшення температури процесу від 65 до 75 °С до збільшення на 0,75∙10-4 кмоль/см3 швидкості поглинання СО2. Abstract: The work was done on optimization of the process of calculating equipment intended for absorption of carbon dioxide in order to neutralize calcium hydroxide in the purification of diffusion juice in sugar production. An increase in the juice level in the apparatus from 3 to 4 meters, with the remaining constant parameters, leads to a slight increase, at 0,2 ∙ 10-4 kmol / cm3, and an increase in the temperature of the process from 65 to 75 °C to increase by 0.75 ∙ 10-4 kmol / cm3 of absorption rate of CO2.
  • Ескіз
    Документ
    Використання сучасних інформаційних технологій у виробничих процесах сушіння харчових продуктів
    (2019) Овчарук, Володимир Олексійович; Овчарук, Андрій Володимирович
    Розроблено комплекс досліджень і розробок для створення баз даних і знань про сушіння продукції за допомогою сучасних інформаційних технологій. База даних і база знань включають всі відомі фізичні, теплові та інші характеристики, необхідні для оптимального вибору сушіння та необхідного обладнання. Ця робота є невід'ємною частиною теми дослідження інформаційної підтримки інженерних рішень для виробничих процесів сушіння продуктів на основі сучасних комп'ютерних технологій. A set of research and development has been launched to create databases and knowledge of drying products by means of modern information technologies. The database and knowledge base includes all known physical, thermal and other known characteristics required for optimal choice of drying and equipment required. This work is an integral part of the topic of creating information support for engineering solutions for the production processes of food drying on the basis of modern computer technology.
  • Ескіз
    Документ
    Розвиток інформаційних систем в Україні
    (2018) Басюк, Дарія Іванівна; Шиляєв, Дмитро Юрійович
    Розглянуто особливості впровадження інформаційних технологій в туризмі. Features of introduction of information technologies in tourism are considered.
  • Ескіз
    Документ
    Використання математичного пакету MathCAD при вивченні розділу «Теорія ймовірностей і математична статистика»
    (2018) Сєдих, Ольга Леонідівна; Ющук, Інна Василівна
    В роботі розглянуто використання інформаційних технологій у вирішенні задач теорії ймовірностей і математичної статистики. The paper considers the use of information technologies in solving problems of probability theory and mathematical statistics.
  • Ескіз
    Документ
    Створення інформаційної системи підтримки менеджеру логістичного центру Fino Verde
    (2018) Коваль, Тетяна Володимирівна; Грибков, Сергій Віталійович
    Створена інформаційна система підтримки діяльності менеджера логістичного центру Fino Verde в Україні забезпечить підвищення ефективності роботи відділу постачання та реалізації продукції. The information support system for the manager of the logistics center Fino Verde in Ukraine will improve the efficiency of the supply and sales department.