Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення рівня безпеки праці на підприємствах цукрової промисловості на основі прогнозування ризиків травматизму
    (2017) Лукіянік, Олена Петрівна; Потапова, Тетяна Олександрівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Породько, Петро Вікторович
    Проведено аналіз статистичних даних, що свідчать про травматизм на підприємствах цукрової промисловості України; розглянуто прогнозування професійних ризиків, як умову для профілактики та запобігання травматизму на виробництві. Statistical data of injuries at Ukrainian sugar industry entreprises has been analyzed; has been explored prognostication of occupational hazards, as a factor for employment injuries prevention.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка впливу вікових особливостей працівників харчових підприємств на ризики виробничого травматизму
    (2014) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна
    Досліджено зв’язок між основними причинами травматизму і віком потерпілих від виробничого травматизму на харчових підприємствах методом кореляційного аналізу. Аналіз впливу на рівні травматизму вікових особливостей працівників підприємств харчової промисловості дозволив виділити дві вікові групи працівників, які вимагають особливої уваги під час виконання технологічних операцій. The connection between the main causes of injury and the age of the victims of occupational injuries at food businesses by correlation analysis. Analysis at the level of injury age characteristics of the food industry workers allowed to identify two age groups of employees who require special attention during manufacturing operations.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження статистики виробничого травматизму на основі методу взаємозв’язку між факторами
    (НУХТ, 2014) Євтушенко, Ольга Володимирівна
    В роботі проаналізовано залежності травмування робітників різних професій від факторів, що впливають на виробничий травматизм м'ясопереробних підприємств, що дозволить розробити обґрунтовані і ефективні шляхи профілактики і зниження ризику травмування. This paper analyzes the dependence injury workers of different professions on factors influencing injuries meat processing plants that will develop reasonable and effective ways to prevent and reduce the risk of injury.