Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Використання молочних білків в технології м’ясних продуктів(2020) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Бірюк, Юлія ВікторівнаРаціональне харчування забезпечує нормальний ріст та розвиток організму. Білок вважається незамінною частиною їжі та основою життя, є джерелом незамінних амінокислот, які не синтезуються в організмі. Rational nutrition ensures normal growth and development of the body. Protein is considered an indispensable part of food and the basis of life, it is a source of essential amino acids that cannot be synthesized in the body.Документ Avicenna and his Canon of Medical Science: reconstructing the basic principles of rational nutrition(2014) Vishnyakov, Konstantin; Naumenko, NataliiaThe main material for our research is the work entitled Canon of Medical Science written by Avicenna at the first third of the 11th century.Документ Спеціальна та наукова підготовка студентів в галузі технології дитячих молочних продуктів(1995) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаУчасть студентів у науково-дослідній роботі значно підвищує та поширює їх професійний рівень, дає базу наукової підготовки, впливає на формування світогляду фахівців. Participation of students in research work considerably raises and distributes their professional level, providing.