Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 21
  • Ескіз
    Документ
    Економічна доцільність автоматизації та діджиталізації в ресторанному бізнесі
    (2024) Князь, Каріна Ігорівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Для успішного ресторанного бізнесу в складних економічних умовах сьогодення необхідним є впровадження у виробничий процес засобів автоматизації та діджиталізації. Тому актуальним є дослідження економічної доцільності та переваг що отримає ресторанне підприємство від використання цих засобів
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології в ресторанній справі
    (2023) Дочинець, Інга Вікторівна
    Охарактеризовано сучасні загальнодоступні методи зростання привабливості, та покращення якості надаваних послуг, запровадження нових інноваційних технологій в індустрії гостинності є основним чинником розвитку підприємств ресторанного господарства та дає можливість займати провідні позиції у ринкових сегментах та відповідати стандартам обслуговування
  • Ескіз
    Документ
    Переваги впровадження zero-waste в закладах ресторанного господарства
    (2023) Дочинець, Інга Вікторівна
    Охарактеризовано екологізацію закладів ресторанного господарства шляхом використання запасних джерел енергії, так як екологізація набуває великого значення у зв’язку з потребою збереження навколишнього середовища та попитом відвідувачів на екологічно безпечні продукти та послуги
  • Ескіз
    Документ
    Вплив пандемії на діяльність ресторанного бізнесу
    (2022) Михайлов, Богдан Володимирович; Румянцева, Ірина Богданівна
    У тезах доповіді висвітлені питання впровадження підприємствами харчової промисловості під час пандемії COVID-19 та її економічних наслідків інновацій, починаючи від меню з QR-кодом і запроваджуючи варіанти самовивозу та доставки до повних організаційних змін. The abstracts of the report highlight the implementation of innovations by food industry enterprises during the COVID-19 pandemic and its economic consequences, starting from menus with a QR code and introducing self-pickup and delivery options to complete organizational changes.
  • Ескіз
    Документ
    Доцільність розвитку ресторанів етнічних кухонь в Україні
    (2021) Дейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна; Чижевська, Надія Андріївна
    У статті наведено аналіз та оцінено перспективи розвитку ресторанів етнічних кухонь в Україні.
  • Ескіз
    Документ
    Встановлення та коригування критичних точок під час приготування брауні
    (2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна Олегівна
  • Ескіз
    Документ
    Особливості створення рекламної кампанії для ресторану „ВОДОЛІЙ”
    (2018) Ярошенко, Оксана Андріївна; Антонова, Ольга Вадимівна
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання рослинної сировини амаранту в технологіях продукції ресторанного господарства
    (2017) Ганжа, Анна Андріївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна
    Одним із пріоритетних напрямків розвитку харчових технологій є створення системи здорового харчування за рахунок використання продуктів, що мають функціональні властивості. One of the priority directions of development of food technologies is the creation of a healthy diet through the use of products with functional properties.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасне інноваційне оснащення в готельно-ресторанному бізнесі
    (2013) Береза, Вікторія Валентинівна
    Управління будь-яким бізнесом сьогодні неможливе без активного використання інновацій в сфері інформаційних технологій, менеджменту обумовленим стрімким проникненням в усі сфери життя суспільства персональних комп’ютерів і Інтернету. Managing any business today is not possible without the active use of innovation in information technology, management caused by rapid penetration into all spheres of social life of personal computers and the Internet.
  • Ескіз
    Документ
    Обгрунтування передумов створення та переваг міні - виробництв при закладах ресторанного господарства
    (2013) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
    Сучасна людина прагне за короткий проміжок часу отримати максимальний результат, до комплексного розуміння якого включають співвідношення якості, матеріальних затрат та позитивного ефекту у тому чи іншому його прояві. Ці зміни мають своє відображення і в харчовій промисловості та ресторанному бізнесі. Modern man seeks a short time to get maximum results, to a comprehensive understanding of which include quality ratio, material costs and a positive effect in a particular manifestation of it. These changes are reflected in the food and restaurant business.