Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    ЯМР та ІЧ-дослідження продукту модифікації картопляного крохмалю хлорангідридом адипінової кислоти
    (2021) Марченко, Катерина Олегівна; Сімурова, Наталія Вячеславівна; Шульга, Сергій Іванович
    Проведено модифікацію крохмалю хлорангідридом адипінової кислоти. В результаті дослідження продукту реакції методом ІЧ спектроскопії встановлено, що відбувається зшивання лінійних ланцюгів глюкопіранозних залишків крохмалю, адже спектри вихідного і модифікованого продуктів мають ряд характерних відмінностей.