Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Сушена паприка — перспективна сировина для збагачення хлібних виробів
    (2024) Терлецька, Світлана Іванівна; Самойлюк, Леся Анатоліївна; Махинько, Валерій Миколайович
    Паприка — це порошкоподібна приправа, яку виготовляють з висушеного і подрібненого червоного (болгарського) перцю. Вона є традиційним компонентом страв у багатьох народів, однак дослідження щодо можливості й перспектив використання її в промисловому хлібопеченні не проводилися. Вивчено вплив різних дозувань паприки на перебіг технологічного процесу і якість кінцевої продукції за прийнятими у галузі методиками
  • Ескіз
    Документ
    Kefir as a promising component of organic bread production
    (2024) Grin, Sergii; Makhynko, Valeriy
    One of the areas for studying alternative bread product formulations in terms of their energy efficiency is the use of kefir, a lactic acid product containing live cultures of lactic acid bacteria of the genus Lactobacillus, as part of the liquid phase of the dough. Existing research on technologies and formulations using kefir confirms a positive impact on consumer qualities, organoleptic characteristics, and physicochemical properties, including the specialized bread products. And studies of functional bread products made with kefir demonstrate the resistance of probiotic substances to adverse production conditions and a positive impact on human health
  • Ескіз
    Документ
    Енергія сонця: сучасний досвід і найкращі практики застосування сонячної енергії у хлібопекарському виробництві в контексті загальної енергоефективності хлібопекарської галузі
    (2024) Грін, Сергій Вікторович; Махинько, Валерій Миколайович
    Хлібопекарська галузь споживає багато енергетичних ресурсів, що позначається на вартості кінцевої продукції. Сонячна енергія є перспективним напрямом зниження собівартості продукції і підвищення стабільності функціонування хлібопекарського бізнесу. Розглянуто особливості використання сонячної генерації для підприємств різної продуктивності